Eğlenceli Kelime Tahmin Oyunu: Say the Same Thing - Haberler - indir.com

Eğlenceli Kelime Tahmin Oyunu: Say the Same Thing

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Eğlenceli bir sosyal kelime oyunu olan Say the Same Thing ile uzakta bulunan ya da yanınızdaki arkadaşınız ile aynı anda aynı kelimeyi tahmin ederek farklı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Dünyaca ünlü alternatif Rock grubu OK Go üyelerinin fikirlerinden yola çıkarak geliştirilen ve kelime oyunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran Say the Same Thing'de başlangıçta arkadaşınız ile karşılıklı olarak birer kelime yazmalı ve daha sonra bu kelimeyi kullanarak yeni kelimeler tahmin etmelisiniz. Arkadaşınız ile sizin yazdığınız kelime aynı anda ve aynı kelime olana kadar oyun devam edecek ve karşılıklı olarak kelime tahminleriniz aynı olduğunda oyun sona ereceği gibi başarı ile etabı geçmiş olacaksınız.

Ayrıca arkadaşınız ile sohbet edebilme şansını da bulabileceğiniz oyunda birbirinden komik ve eğlenceli ifadeler sayesinde de bir hayli eğleneceksiniz.

Eğer sizde arkadaşınız ile aynı anda aynı kelimeyi tahmin edebileceğinizi düşünüyorsanız; Android ve iOS cihazınızda tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu sitemiz aracılığıyla cihazınıza yükleyebilir ve özel olarak hazırlanmış olan Say the Same Thing Tanıtım Videosu'nu izleyerek oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.




Say the Same Thing Tanıtım Videosu


PAYLAŞ