Eğlenceli Kaykay Oyunu: Epic Skater (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Kaykay Oyunu: Epic Skater (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kongregate tarafından hazırlanmış sonsuz koşu türündeki Epic Skater, özellikle kaykay oyunu deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için tavsiye edeceğimiz bir mobil oyundur.

Kaykay yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterebileceğiniz oyunda oyunda sağa doğru ilerleyerek karşınıza çıkan engellerden kaçınmaya ve paraları toplamaya çalışacağınız gibi birbirinden zorlu akrobatik hareketler yaparak da ekstra puan kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Epic Skater

Dokunma, kaydırma ve basılı tutma yöntemleriyle kontrolleri sağlayacağınız Epic Skater'da havadayken çeşitli kombo hareketleri yaparak daha fazla para ya da puan kazanma şansına da sahip olabiliyorsunuz. 25'den fazla akrobatik hareketi yapabileceğiniz oyunda, bu hareketleri öğrenmek için oyun içerisindeki eğitim videolarını izleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ya da iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Epic Skater'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Epic Skater Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Epic Skater Oynanış Videosu


PAYLAŞ