Eğlenceli Kaçış Oyunu 'Stickman Snowboarder' (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Kaçış Oyunu 'Stickman Snowboarder' (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Android ve iOS sistemine sahip akıllı cihazlarda oynanabilen eğlenceli mobil oyun Stickman Snowboarder'da bir çöp adam karakterini yöneterek Snowboard tahtası üzerinde kar kayağı yapabilirsiniz.

Mobil oyun geliştiricisi Turbo Chilli tarafından ortaya çıkarılan ve tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda kendi halinde uyuyan bir karakteri uyandırarak onu kızdıran çöp adamı yönetecek ve kaçışına yardım edeceksiniz. Kızgın karakterden kaçabilmek için binaların üstünden, merdivenlerden, ucu bucağı görünmeyen uçurumlardan ve dev buzul kayalıklarının arasından hızlı bir şekilde geçmeniz gerekecek.

Stickman Snowboarder indir

Oldukça renkli grafikleri ve kolay oynanabilirliği ile son derece eğlenceli dakikalar vaad eden Stickman Snowboarder'da 4 farklı mekan ile 60 seviyeyi bulabileceğiniz gibi serbest bir şekilde çılgın akrobatik hareketlerde yapabilirsiniz.

Spor oyunları kategorisinde sunulan ve ücretsiz olan Stickman Snowboarder oyununu aşağıdaki bağlantılar yardımıyla Android ya da iOS cihazınıza indirebilir, oyun için yayınlanmış olan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Stickman Snowboarder Tanıtım Videosu


PAYLAŞ