Eğlenceli Görsel Mesajlaşma Uygulaması: Slipnote - Haberler - indir.com

Eğlenceli Görsel Mesajlaşma Uygulaması: Slipnote

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Görsel iletişim temelinde Heykuers LTD tarafından geliştirilen Slipnote, görselleri kırparak, metin mesajlarıyla veya çizimlerle süsleyerek arkadaşlarınıza göndermenizi sağlayan bir görsel mesajlaşma uygulamasıdır.

Her düşüncenizi sadece bir kaç saniye içerisinde görsel olarak arkadaşlarınızla paylaşmanıza imkan tanıyan Slipnote ile cihazınızda yer alan görselleri kırpıp, yazılarla ya da çizimlerle süsleyerek arkadaşlarınıza ya da kişi listenizde bulunan kişilere gönderebiliyorsunuz.

Slipnote

Ohad Assoulin ve Asaf Asulin adlı yazılım geliştiricileri tarafından hazırlanan uygulama şimdilik 'alfa' aşamasında kullanıma sunulmuş durumda. Slipnote üzerinde oluşturulan görseller ayrıca SMS mesajı olarak gönderilebildiği gibi WhatsApp, Facebook ve Twitter gibi platformlarda da paylaşılabiliyor.

Son günlerde artan sosyal ağlardaki görsel paylaşımları düşünecek olursak, Slipnote'un bu alanda başarılı olabilecek en yeni ve en eğlenceli uygulamalar arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Ücretsiz olarak iPhone'larda kullanılabilen görsel mesajlaşma uygulaması Slipnote'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Slipnote tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Slipnote Tanıtım Videosu


PAYLAŞ