Eğlenceli Facebook Uygulaması 'Çek Bi Kafa' - Haberler - indir.com

Eğlenceli Facebook Uygulaması 'Çek Bi Kafa'

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler kültürün bir parçası olmak artık herkesin parmaklarının ucunda. Nexum'un hazırladığı eğlenceli Facebook uygulaması ile isteyen herkes Game of Thrones karakteri, Hababam Sınıfı'nın bir parçası ya da Kim Kardashian olabiliyor.

Önemli günlere yönelik özel uygulamalara imza atan Nexum Creative yeni yıla girilmesine sayılı günler kala eğlenceli bir Facebook uygulaması daha hazırladı. Çek Bi Kafa adlı bu Facebook uygulaması sayesinde kullanıcılar, popüler kültürün önemli filmlerinden ya da olaylarından hazırlanan görsellere kendi yüz fotoğraflarını çekip kendi kapak fotoğraflarını (cover) ya da Facebook ileti (post) görsellerini yaratıyorlar.

Çek Bi Kafa

Uygulamaya girildiğinde, ''Hemen Başla'' butonuna tıkladıktan sonra kullanıcıların karşısına  ''cover yap'' ve ''post yap'' seçenekleri çıkıyor. ''Cover yap'' seçeneğine tıklandığında Facebook cover fotoğrafı için seçilen, ''Post yap'' seçeneği tıkladığında ise post için özel olarak seçilen fotoğraflar geliyor.

Kullanıcı istediği fotoğrafı seçtikten sonra karşısına fotoğraf çekme ekranı çıkıyor. Uygulamanın kameraya erişimine izin verildikten sonra kullanıcılar istedikleri pozu verip yüzünün fotoğrafını çekiyor. Tamam'a tıklandıktan sonra kullanıcının yüzü ve seçilen fotoğraf birleştiriliyor.

Çek Bi Kafa

Oluşturduğunuz fotoğrafı beğenirseniz kaydet butonuna basıp bilgisayarınıza kaydedebilir, paylaş butonuna tıklayıp Facebook hesabınızda paylaşabilirsiniz. Beğenmediğiniz takdirde ise ''geri dön'' butonuna basıp önceki sayfaya dönebilirsiniz.

Ayrıca uygulamayı tamamladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda mail adresinizi paylaşarak Nexum'un ünlü kahve kupasını kazanma şansı için çekilişe katılabilir, şanslı 50 kişiden biri olabilirsiniz. Çek Bi Kafa uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ