Eğlenceli Bulmaca Oyunu TripTrap'ın Android Versiyonu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Eğlenceli Bulmaca Oyunu TripTrap'ın Android Versiyonu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yerli oyun stüdyosu Duello Games tarafından ortaya çıkarılan ve ilk olarak iOS platformunda yayınlandığını duyurduğumuz eğlenceli platform bulmaca oyunu TripTrap, Google Play Store'da Android cihazlar için yayınlandı.

iOS platformunda yayınlanmasının ardından 1.5 ay'a yakın bir süreyi tamamlayan TripTrap, geliştiriciden edinilen bilgiye göre 300 binden fazla kullanıcı tarafından indirilmiş durumda. Bunun şerefine oyunun önümüzdeki hafta sonu iOS cihazlar için yayınlanan sürümünün de ücretsiz olarak indirilebileceğini buradan bildirelim.

TripTrap indir

Oyuncular tarafından oldukça beğeni toplayan ve iOS sürümünün Apple'ın 100'den fazla ülkede 'Best New Games' kategorisinde tanıttığı TripTrap oyununda oyuncular, aç kalan sevimli bir fareyi kontrol ederek platformda bulunan peynirlere ulaşması ve karnını doyurması için yardımcı olmaya çalışacaklar. Hem refleks hem de zeka gerektiren oyunda 4 farklı oda ve 80 bölüm bulunmakla beraber Klasik ve Bulmaca olmak üzere iki farklı oyun moduda yer almaktadır.

Son derece eğlenceli olan ve adeta bağımlısı olacağınız TripTrap'ın Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebileceğiniz gibi oyun için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




TripTrap Oyun Videosu


PAYLAŞ