Eğlenceli Bulmaca Oyunu Save The Furries (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Bulmaca Oyunu Save The Furries (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Popüler oyun geliştiricisi HeroCraft tarafından Android platformu için yayınlanan Save The Furries, sevimli yeşil yaratıkların maceralarına katılacağınız eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Android sistemine sahip akıllı telefon veya tabletinize indirebileceğiniz Save The Furries'de temel amacınız; Furries ismindeki yeşil renkli sevimli uzay karakterlerinin gezegenler arası yaptıkları yolculuğa katılarak başlarına gelebilecek olası tehlikelere karşı oyun içerisinde bulunan nesnelerin yerini değiştirerek ya da farklı araçlardan faydalanarak önlem almanız gerekmektedir.

Save The Furries indir

Başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar karşınıza çıkacak olan engel ve tehlikelerden onları uzaklaştırarak ilerleyeceğiniz oyunda birbirinden zorlu ve beyninizi sonuna kadar zorlayacak bulmacaları bulabilirsiniz.

50'nin üzerinde zorlu bulmaca ile karşılaşacağınız yapımda ayrıca 5 farklı oyun dünyasını keşfederek bu sevimli karakterlerin eğlenceli dünyasına adım atacaksınız. Oyun için üretici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve oyunu Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




Save the Furries Tanıtım Videosu


PAYLAŞ