Eğlenceli Bowling Oyunu Strike Knight - Haberler - indir.com

Eğlenceli Bowling Oyunu Strike Knight

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Strike Knight, kaliteli ses efektleri, 3 boyutlu grafikleri ve farklı puanlama sistemi ile dikkat çeken eğlenceli bir bowling oyunudur.

Spor oyunları içerisinde en eğlenceli oyunlardan birisi olan bowling'in mobil platformlar için geliştirilmiş olan bu versiyonunda karşınıza çıkan labutları sadece tek bir atışta devirerek mümkün olan en yüksek puanı elde etmeye çalışmalısınız. Son derece eğlenceli bir bowling deneyimi yaşatan oyunu ister tek başınıza isterseniz 4 kişiye kadar arkadaşlarınız ile beraber oynayabilir ve birbiriniz ile yarışabilirsiniz.

Gerçekçi bowling fiziğine sahip olan oyunda ayrıca birbirinden eğlenceli animasyonları bulabilir, Google+ entegrasyonu sayesinde puanlarınızı arkadaşlarınız ile paylaşabilir ve yapmış olduğunuz atışları tekrar izleyebilirsiniz.

Farklı ama bir o kadar da eğlenceli bir oynanışa sahip olan Strike Knight'ın iOS ve Android versiyonlarını sitemizden cihazınıza ücretsiz yükleyebileceğiniz gibi Strike Knight Tanıtım Videosu'nu izleyerek de oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Strike Knight Tanıtım Videosu


PAYLAŞ