Eğlenceli Beceri Oyunu Rise of the Blobs (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Beceri Oyunu Rise of the Blobs (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Marshmallow'dan yapılmış bir karakteri yöneteceğiniz Rise of the Blobs, tetris ve üçlü eşleştirme oyun türlerini birarada mobil oyunculara sunan oldukça eğlenceli bir bulmaca-beceri oyunudur.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyundaki amacınız; oyun alanının ortasında dönen silindirin üzerindeki karakteri kontrol ederek, silindirin çevresinde bulunan blokları aynı renkteki bloklar ile eşleştirip yok etmek ve en yüksek puanı almak olacak.

Rise of the Blobs

Rengarenk grafikleri ve 3 boyutlu tasarımıyla son derece eğlenceli bir oyun deneyimi vaad eden Rise of the Blobs'ta ayrıca aldığınız puanlar sayesinde ekstra güçlendirmelerin sahibi olabileceğiniz gibi farklı oyun modlarından dilediğinizi seçerek ilerleyebilir, size verilen görevleri yerine getirerek çeşitli hediyeler kazanabilir, Facebook arkadaşlarınıza bağlanarak aldığınız puanları paylaşabilir ve oyun kontrollerini dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayarak adeta bağımlısı olacağınız Rise of the Blobs'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Rise of the Blobs Oynanış videosunu izleyerek oyunu nasıl oynamanız gerektiğini görebilirsiniz.




Rise of the Blobs Oynanış Videosu


PAYLAŞ