Eğlenceli Basketbol Oyunu Doodle Basketball 2 (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Basketbol Oyunu Doodle Basketball 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kağıt üzerine renkli kuru kalemlerle çizilmiş basketbol sahası tasarımına sahip olan Doodle Basketball 2, harika grafiklere ile gerçekçi fizik motoruna sahip ve eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayacak bir basketbol oyunudur.

Size verilen sınırlı sayıdaki basketbol toplarını potaya atarak sayı yapmaya çalışacağınız oyunda elde edeceğiniz sayılar topu atış şeklinize ve potaya olan uzaklığa göre değişmekte, topu potadan deliksiz olarak geçirmeniz durumda ise oyun içerisinde alabileceğiniz en yüksek puanı elde edebilirsiniz.

Doodle Basketball 2 indir

Multiplayer özelliğine sahip olan oyunu internet bağlantısı üzerinden diğer oyuncular ile oynayabilir ya da aynı cihaz üzerinde bir başka arkadaşınız ile rekabet edebilirsiniz. Çeşitli bonus bölümleri de bulunan oyundaki başarılarınızı küresel liderler tablosuna adınızı yazarak da paylaşabilirsiniz.

Android sistemine sahip telefon ya da tabletiniz üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Doodle Basketball 2'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Doodle Basketball 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ