Eğlenceli Arcade Oyunu: Woah Dave! (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Arcade Oyunu: Woah Dave! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Konsol ve masaüstü oyunları geliştiricisi Choice Provisions tarafından hazırlanan Woah Dave!, retro grafikleriyle dikkatimizi çeken ve son derece eğlenceli bir mobil arcade oyunudur.

Pek çok etkinlikten çeşitli ödüllerle dönen ve oldukça hızlı bir oynanışa sahip olan yapım, bunlara ek olarak zorlayıcı bir oyun mekaniğine sahip. Bir karakteri kontrol ederek platformlar arasında zıplayarak ilerleyeceğiniz oyunda, karşınıza çıkan yaratıklardan kaçmaya ve onları öldürmeye çalışacaksınız.

Woah Dave!

Oyun ekranının yukarısından yumurta olarak düşen bu yaratıkları belirli bir noktada biriktirerek, onların yumurtadan çıkmasını bekleyecek ve çıktıktan sonra da yine düşen yumurtaları onların üzerine fırlatarak, yaratıkları öldürmek için çaba göstereceksiniz.

Ölmemeleri halinde son derece güçlü birer canavara dönüşen yaratıklara karşı hızlı olmanız gerekiyor. Uçan dairelere de yumurta atmanızın gerektiği Woah Dave!, App Store'da 4.29 TL fiyat etiketine sahip.

iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Woah Dave! adlı oyunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Woah Dave! Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Woah Dave Oynanış Videosu


PAYLAŞ