Eğlenceli Aksiyon Oyunu Tiki Monkeys, Windows Phone 'a Geldi - Haberler - indir.com

Eğlenceli Aksiyon Oyunu Tiki Monkeys, Windows Phone 'a Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geliştirdiği eğlenceli mobil oyunlar sayesinde adından sıkça söz edilen MilkCap Studios, sürükleyici aksiyon ve strateji oyunu Tiki Monkeys'i Windows Phone 8 için ücretsiz indirmeye sundu.

Mart ayının başlarında yaptığımız haberle duyurduğumuz Tiki Monkeys'de, altınlarınızı çalan maymunlara karşı amansız bir mücadele verecek, cihazınızın ekranına dokunarak onları tek tek saf dışı etmeye çalışacak, ekran üzerinde sürükleme yaptığınız takdirde hepsini birden saf dışı bırakabileceğiniz gibi kombo 'lar sayesinde yüksek puanlar elde edebilirsiniz.

Tiki Monkeys Windows Phone 8

Çöp kovası, poşetler, ağaçlardan düşen muzlar gibi pek çok engel türünün yer aldığı oyunda bazı maymunlar birden fazla vuruşla yok olabiliyor. Başlangıçta yavaş ancak ilerledikçe daha hızlı bir oyun temposu bulacağınız Tiki Monkeys'i mutlaka denemelisiniz.

Windows Phone 8, Android ve iOS sistemli akıllı cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Tiki Monkeys'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Tiki Monkeys Tanıtım Videosu


PAYLAŞ