Eğlenceli Aksiyon Oyunu Hopeless: The Dark Cave - Haberler - indir.com

Eğlenceli Aksiyon Oyunu Hopeless: The Dark Cave

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Oyuncuların karanlık bir mağarada bulunan sevimli yağ baloncuklarını korumak için kötü canavarlara karşı mücadele etmelerinin amaçlandığı eğlenceli bir aksiyon oyunu olan Hopeless: The Dark Cave, hem Android hem de iOS platformlarında yayınlandı.

Oyun geliştiricisi Upopa Games tarafından oyun severlere sunulan Hopeless: The Dark Cave'de bizleri, zifiri karanlığa hakim olan bir mağara içerisinde korkunç yaratıklar bekliyor olacak. Sevimli yağ baloncuklarını kontrol ederek ellerinde bulunan silahlar yardımı ile bu korkunç yaratıkları yok etmemiz gereken yapım kaliteli oynanışı ve tatmin edici görselleri ile eğlenceli bir oyun deneyimi vaad ediyor.

Oyuncuları eğlendirme amacını da taşıyan oyun bunun yanı sıra refleksleri test etmek ve becerilerimizi sınamak içinde bizlere bir fırsat sunuyor. Son derece kolay ve kullanışlı bir kontrol şemasını da bulabileceğiniz oyunu sadece tek bir dokunuş ile oynayabiliyorsunuz.

Yaklaşık olarak 100 bin indirilme sayısını geride bırakan yapımın Android ve iOS versiyonlarını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebileceğiniz gibi Hopeless: The Dark Cave Tanıtım videosu'nu da aşağıda bulabilirsiniz.




Hopeless: The Dark Cave iOS Tanıtım Videosu


PAYLAŞ