Eğlenceli Aksiyon Macera Oyunu: Tiki Monkeys (Video) - Haberler - indir.com

Eğlenceli Aksiyon Macera Oyunu: Tiki Monkeys (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Oyun geliştiricisi MilkCap Studios tarafından Android ve iOS platformları için geliştirilmiş son derece sürükleyici ve eğlenceli bir aksiyon oyunu olan Tiki Monkeys'de hırsız maymunlara karşı mücadele edeceksiniz.

Hırsızlık yapan maymunların bir adadaki korsanlara ait hazinelerini çalması ile başlayan macerada, maymunların peşine düşerek ormanın derinliklerine yolculuk edecek ve size saldıran maymunlarla savaşarak çalınan hazinelere ulaşmaya çalışacaksınız. Sürükleyici ve hızlı bir aksiyon yaşayacağınız oyunda sizi ellerindeki muzlarla çapraz ateş altına alan maymunları vurarak ilerleyecek bazen de atılan muzlardan kendinizi korumaya çalışacaksınız.

Tiki Monkeys indir

Ayrıca zorlandığınız yerlerde özel güçlerinizi de kullanabileceğiniz oyuna Facebook ya da Google+ hesabınız ile giriş yaparak arkadaşlarınıza meydan okuyabilir, elde ettiğiniz başarılarla yeni oyun bölümlerinin kilidini açabilir ve oyunda elde ettiğiniz skorları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Geliştirici tarafından yayınlanan Tiki Monkeys Tanıtım Videosu'nu izleyebilir, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla oyunu Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ