Efsanevi Strateji Oyunu Age of Mythology Geri Dönüyor - Haberler - indir.com

Efsanevi Strateji Oyunu Age of Mythology Geri Dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

2000'li yıllara damgasını vurarak milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ünlü strateji oyunu Age of Mythology yenilenen yeni versiyonuyla önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak.

Şimdiden Steam üzerinde ön siparişe sunulan Age of Mythology, günümüz teknolojisi kullanılarak güçlendirilmiş grafiklere sahip. Ayrıca Twitch aracılığıyla online yayın yapabilme ve Steam archievement sayesinde de verilen görevleri geçerek başarılar kazanabilme özelliği de oyunda bir diğer dikkat çeken ayrıntı olarak karşımıza çıkıyor.

Age of Mythology: Extended Edition

Bunun yanı sıra yeni modlarla haritalarında yaratılmasına olanak sağlayan oyunda bunları paylaşma imkanına da sahip olacaksınız. 29.90 USD fiyat etiketiyle Steam üzerinden ön siparişe çıkan Age of Mythology, 8 Mayıs tarihinde satışa çıkacağı gibi ön siparişten faydalanmak isteyen kullanıcılar oyunu yüzde 20 indirimli olarak almaya hak kazanıyor.

Age of Mythology: Extended Edition adıyla piyasaya sürülecek yeni oyunda ayrıca The Titans isimli bir eklenti paketi de bulunuyor. Oyun için yayınlanmış olan çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Age of Mythology: Extended Edition Çıkış Videosu


PAYLAŞ