Efsane Uygulama Vine'ın Dönüşü Kesinleşti - Haberler - indir.com

Efsane Uygulama Vine'ın Dönüşü Kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-08 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir zamanların dünya çapında milyonlarca kullanıcıya erişen Vine uygulaması popüler hayatına çok tutunamadı ve bir süre sonra piyasadan kaybolup gitti. Yaklaşık 10 yıl önce piyasaya giren Vine platformu kendine has yapısı ile dikkatleri çekmiş ve videolu paylaşım platformu olarak zirveye yerleşmişti. Ancak bu platformun popülerliği bir süre sonra düşüşe geçti ve zamanla unutuldu. Fakat bir süre öncede ortaya çıkan haberlere göre uygulamanın yapımcısı tarafından bu efsane tekrardan doğabilir.

Yakın ve benzer özelliklere sahip olan bu yeni uygulamanın Vine Camera isimle tekrardan pazara girmesi bekleniyor. Uygulama kurucusu olan Dom Hoffman tarafından yeni uygulamanın kendi kaynaklarından finansı karşılanacağı ifade edildi. Tüm maliyetin tekrardan Hoffman tarafından karşılanması sonrasında Vine'ın yeni sürümü üzerine yoğun bir şekilde çalışmaların sürdüğü ifade ediliyor. Uygulamanın tam çıkış tarihi ve adı hakkında bir bilgi yer almazken ortaya çıkan renkler ve logo doğrultusunda Vine 2 olarak piyasaya giriş yapması bekleniyor.

Sosyal medya sitelerinin son zamanlarda Hikayeler özelliği üzerinde kıyasıya bir rekabet bulunurken Vine platformunda tekrardan küllerinden doğarak bu rekabete katılması oldukça heyacan verici olarak karşılanabilir. Bakalım tekrardan gün yüzüne çıkacak olan Vine platformu eski popülerliğine ve kitlesine erişebilecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ