Efsane Oyun League of Legends'ın Kış Finali D-Smart'ta - Haberler - indir.com

Efsane Oyun League of Legends'ın Kış Finali D-Smart'ta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dijital yayın platformu D-Smart, efsane oyun League of Legends'ın kış finalini naklen yayınlayarak Türkiye'de eSpor yayını yapan ilk yayıncı ünvanına sahip olacak.

Tempolu hikayesi ve rekabete dayalı online oyun olan League of Legends'ın kış finali, lisanslı ve profesyonel oyuncuların oluşturduğu kadrolar ile 2 Şubat 2014 tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşerek ilk defa D-Smart yayın platformunda izleyiciler ile buluşacak. Aynı gün saat 15:30'dan itibaren canlı olarak yayınlanmaya başlayacak olan finali izleyiciler 78.Kanal Smart Spor2 ve Smart Spor 2 HD'den izleyebilecekler.

League of Legends Kış Finali

Turnuva sırasında çeşitli ödül puan sürprizlerinin de bulunacağı etkinlikte naklen yayında izleyiciler ile paylaşılacak olan özel kodlar sayesinde izleyiciler dsmart.com.tr/lol adresine giriş yaparak bilgilerini doğru girenler 3 günlük IP puan takviyesinin de sahibi olacaklar. 

İlk defa Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı etkinlikte strateji türündeki oyunların heyecanını, rol yapma oyunlarında bulunan öğeler ile buluşturan online oyun League of Legends'ın kış turnuvası finalinde ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından lisanslı resmi sporculardan oluşan oyuncular da yarışarak diğer ülke sporcuları gibi dünya arenasında yer alabilecekler. Resmi lisanslar ile birlikte Türkiye'deki e-Spor takımlarında bulunan oyuncuların, milli sporcu olma yolunda önleri de açılmış olacağı gibi yaygınlaşan dijital oyunlar, bu gelişme ile birlikte ayrı bir spor dalı olarak da tanınabilecek.





PAYLAŞ