Efsane Oyun 4K Görüntü Kalitesi İle Geri Dönüyor - Haberler - indir.com

Efsane Oyun 4K Görüntü Kalitesi İle Geri Dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 13:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Uzun yıllardır gerçek zamanlı strateji teması ile oyun piyasasında başarılı bir yer edinen Command & Conquer oyunu bilgisayarlar için 4K grafik desteği ile bir kez daha oyuncuların kalbini fethetmeyi başarıyor. Oyun sektörüne zengin oyunlar kazandırması ile bilinen Electronic Arts stüdyosu tarafından geliştirilen Command & Conquer, gerçek zamanlı strateji oyunlarında kıyasıya mücadele etmekten keyif alan oyuncular için uzun yıllardır en iyi seçeneklerden biridir. Şimdilerde teknolojik gelişimleri doğru orantılı bir şekilde kullanan ve çeşitli değişiklikler ile gelişmeye devam eden Command & Conquer oyunu 4K grafiksel desteği sayesinde çok daha dikkat çekici olacak gibi gözüküyor. 

Electronic Arts Gamescom planını açıkladıElectronic Arts Gamescom planını açıkladı

Klasik strateji oyunlar arasında ilk tercihlerden biri olarak bilinen Command & Conquer: Tiberian Dawn ve Command & Conquer: Red Alert oyunu ile beraber üç farklı genişleme bantı da ekstra ücrete tabii tutulmadan oyunlarda yerini almış olacak. Söz konusu bu yenilikler için Command & Conquer ailesinin çeşitli orijinal içeriklerinin geliştiricisi olan Petroglyph Games ile beraber çalışan EA stüdyosu, çeşitli değişiklikler ile yenilen bu iki oyunun müziklerine de imza atmış olan Frank Klepacki'yi de oyunun yenileme sürecinde yer alan ekibe dahil etmiştir. Eski teknolojik ögeler olarak belirlenen piksel grafiklerin yerine 4K grafik tasarımlar ile yenilenen oyunun baştan tasarlanma sürecinde Lemon Sky stüdyosu da yer almıştır. Lemon Sky stüdyosu daha önce de StarCraft’ın yenilenme sürecinde yer almıştı. 

Command & Conquer Serisi 

Real Time Strategy teması doğrultusunda geliştirilmiş olan Command & Conquer serisi gerek grafik tasarımları gerek oyunda yer alan ögeler doğrultusunda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Birbirinden farklı seriler ile gelişim göstermeye devam eden Command & Conquer oyunu kendi içerisinde de çeşitli bölümler ile sürükleyici bir maceranın ve aksiyonun peşinden gitmenizi destekleyecek nitelikte ögeler üzerine kurulmuştur. Oyunun en dikkat çekici özelliklerinden biri ise doğal ortamlar üzerine tasarlanmış olmasıdır. İlginç oyun dünyası sayesinde oyuncuların sıkılmadan vakit geçirmesini sağlayan Command & Conquer oyunu çok oyunculu desteği sayesinde farklı karakterin de gerçek zamanlı performans sergilemesi oyunda mücadeleyi artırmaktadır. 

Command & Conquer oyunu ilk geliştirildiği anda dönemin teknolojik ögeleri doğrultusunda geliştirilmiş olup bugüne kadar gelmeyi başarmıştı. Şimdilerde çeşitli yenilikler ile günümüze uyum sağlamaya yönelik hareket eden Command & Conquer oyununda yepyeni görsel efektler ile karşı karşıya geliyoruz. Bu yeniliklerde oyunun zenginliğini artıran en önemli özellikler arasındadır. Electronic Arts tarafından geliştirilen ve uzun soluklu olmayı başaran Command & Conquer dünyasında yönlendirmek üzere kendinize bir karakter seçin ve hızla görevleriniz doğrultusunda hareket ederek oyunun kazananı olmaya yönelik hareket edin. Yenilenen oyunların Command & Conquer: Tiberian Dawn oyununun 25. yıl dönümü olan 2020 yılı itibariyle sunulması bekleniyor. Oyunun geliştirici firması Electronic Arts oyunun gelişim sürecinde takipçilerinden gelecek olan geri bildirimleri değerlendireceklerinin bilgisini verdi. Şimdilik yenilen oyunlar ile yakında gelecek olan yeni oyunları beklemek zorundayız. 

 


Electronic Arts, Respawn Entertainment'ı Satın AldıElectronic Arts, Respawn Entertainment'ı Satın Aldı
Electronic Arts'dan kötü haber! 350 kişi işten çıkarılıyor.Electronic Arts'dan kötü haber! 350 kişi işten çıkarılıyor.

PAYLAŞ