Efsane olan o isim yıllar önce Apple'da çalışmış - Haberler - indir.com

Efsane olan o isim yıllar önce Apple'da çalışmış

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-21 23:01:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Teknoloji alanı o kadar geniş bir alan ki, her şey iç içe girmiş durumda. Bir zamanlar bir firmada çalışan bir işçi, bir süre sonra proje sahibi olabiliyor. Bu duruma örnek isim ise Matt Groening. Matt Groening, yıllar önce Apple'da görev almış, Apple için çalışmış bir isim. Üstelik bu ismi tanımayan kimse de yoktur diye düşünüyorum. O yıllarda belkide aklında bir proje bile yoktu  kimse bilemez. Ancak şimdilerde ismi çok farklı bir şekilde anılıyor. Üstelik kimsede Apple bünyesi altına çalışan bir isim olarak bilmiyordu. Matt Groening, The Simpsons desem hatırlar mısınız? 

Apple'ın katlanabilir iPhone'u görüldü

Bükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama GeldiBükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama Geldi

Matt Groening, 1989 senesinde Apple'da görev yapmış

Hepimizin bildiği ve dünyaca ünlü The Simpsons isimli çizgi film serisini aranızda duymayan yoktur heralde. Fakat herkesçe bilinen bu çizgi film hakkında çok az bilinen bir gerçek daha var ki; Simspons'ın yaratıcısı olarak tanınan ve çizeri olan Matt Groening, daha ortada Simpsons ismi bile yokken, bir süre için de olsa Apple'da çalışıyordu. O dönemlerde Mac kullanıcıları için bir broşürün resimlerini çizen aynı zamanda o broşürleri hazırlayıp derleyen Matt Groening, 1989 senesinde Apple'da görev yapmış. İçerisinde The Simpsons mizahı da bulunduran çizimlerin aynı zamanda Apple severlerin ve Matt Groening hayranlarının bu haberimizin oldukça ilgisini çekecektir diye düşünüyorum. 


 


Apple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı HuaweiApple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı Huawei
Apple, Çin'de hala düşüşteApple, Çin'de hala düşüşte

PAYLAŞ