Efsane Microsoft Oyunları Windows Phone 8'e Geldi - Haberler - indir.com

Efsane Microsoft Oyunları Windows Phone 8'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yıllardır Windows bilgisayarlarda oynanan ve Microsoft klasikleri arasında yerini almış olan Solitaire, Mayın Tarlası ve Mahjong gibi efsane oyunlar yeniden tasarlanarak Windows Phone 8 için yayınlandı.

Mobil teknolojilerin hızla gelişmeye başladığı günümüzde artık oyun geliştiricileri kişisel bilgisayarlarda oynanabilen oyunları mobil telefon ve tabletler için de yayınlamaya başlamış durumda. Bunun en güzel örneklerinden birisi de çocukluğumuzdan bu yana Windows bilgisayarlarımızda oynadığımız ve Microsoft tarafından geliştirilmiş olan 'Solitaire', 'Mayın Tarlası', 'Mahjong' gibi efsaneleşmiş oyunların Windows Phone 8 telefonlar için yayınlanması oldu. Yıllar sonra yeniden canınızın sıkıldığı zamanların en eğlenceli şekilde geçmesini sağlayacak olan bu oyunları yenilenmiş arayüzleri ve kaliteli görselleri ile ücretsiz olarak oynamaya devam edebileceksiniz.

Windows Phone 8 kullanıyorsanız Microsoft klasikleri arasında yer alan bu oyunları sitemiz üzerinden telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ