Efsane marka Vertu yeniden mi geliyor? - Haberler - indir.com

Efsane marka Vertu yeniden mi geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 12:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Uzanlar tarafından satın alınan Vertu’nun yeniden piyasaya girebileceği konuşuluyor. İşte konuyla ilgili son detaylar.

Lüks telefon markası olarak tanınan ve çok fazla piyasada tutunamayan Vertu, Uzanlar tarafından satın alınmıştı. Satın alma sonrasında markanın geleceğine yönelik meraklar artsa da bugüne kadarki süreç içerisinde Vertu cephesinde önemli bir gelişme yaşanmamıştı. Fakat yaşanan son gelişmeler Vertu’nun yeniden eski dönemine döneceğinin ilk sinyallerini vermeye başladı.

Vertu'dan lüks tutkunlarına özel yeni Android'li telefon!Vertu'dan lüks tutkunlarına özel yeni Android'li telefon!

İlk tanıtım Çin’de

Uzanlar tarafından satın alınmadan önce Nokia, Microsoft gibi teknoloji devleri tarafından satın alınmasına rağmen beklentileri tam olarak karşılayamayan Vertu, şu anda dünyada da konuşulan markalardan birisi. Hakan Uzan tarafından 50 milyon sterlin karşılığında satın alınan marka, krizi aştıktan sonra yeni döneme daha güvenle bakmaya başladı.

iPhone X'dan Daha Pahalı 11 Telefon

“Yaşa ya da öl”

Vertu için gönderilmeye başlanan davetiyelerde 17 Ekim tarihinde Çin’de bir etkinliğin yapılacağı ifade edilirken markanın etkinlik için mottosu “Yaşa ya da öl”. Etkinlik için tüm katılımcılara kıyafet zorunluluğunun getirilmesi lüks marka için dikkat çekerken yeni modellerin ve ürünlerin tanıtılması bekleniyor.

Vertu'dan lüks tutkunlarına özel yeni Android'li telefon!



PAYLAŞ