Efsane Kaykay Oyunu Tony Hawk, Mobile Geliyor (Video) - Haberler - indir.com

Efsane Kaykay Oyunu Tony Hawk, Mobile Geliyor (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

İlk yayınlandığı 1999 yılından bu yana kendi alanında 16 video oyununu yayınlayarak popülerliğini devam ettirmeyi başaran kaykay oyunu Tony Hawk, yaz aylarında mobil platformlarda yayınlanacak.

TouchArcade tarafından geliştirme çalışmaları devam eden mobil kaykay oyunu Tony Hawk için şirketin baş editörü Eli Hodapp'nin yayınladığı tanıtım videosundan anladığımız kadarıyla oyun, Subway Surfers tarzında bir yapım olarak oyuncuların karşısına çıkacak. 

Tony Hawk

Tony Hawk'ın özel evreninde geçen bu oyunda özel hareketleri parmağınızı birden fazla farklı yönlere dokunmatik ekran üzerine sürükleyerek yapabileceksiniz. Bir dizi numarayı yaparak oyuna devam edebileceğiniz Survival ile size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız Shred Session olmak üzere iki farklı bölümden oluşacak oyunda ayrıca başka oyun modlarını da bulabileceksiniz.

Tony Hawk?ın oğlu Riley Hawk ve profesyonel sokak kaykaycısı Chris Cole gibi tanınmış kaykaycı karakterlerinin de yer alacağı mobil Tony Hawk oyunu, yaz aylarına doğru ücretsiz olarak App Store'da yayınlanacak.

Tony Hawk için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Tony Hawks Shred Session Oynanış Videosu


PAYLAŞ