eBay ve Amazon Mahkemelik Oldu - Haberler - indir.com

eBay ve Amazon Mahkemelik Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-19 10:50:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketleri arasında yer alan ABD menşeili eBay ve Amazon çok büyük bir rekabet içindeler. Şirketlerin sektördeki dev rekabeti artık mahkemelik oldu. eBay, Amazon'a dava açtı. E-ticaret sektörünün dev şirketleri bu sefer rekabeti mahkemeye taşıyor.

eBay ve Amazon Mahkemelik Oldu

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketleri arasında yer alan Amazon ve eBay, ABD pazarında ayrıca bir rekabet içerisinde. eBay, Amazon'a açtığı davada şirketin platformlarındaki satıcıları kendi platformuna çekmeye çalıştığını belirtiyor. Bu durumun uzun süredir var olduğunu belirten eBay, geçtiğimiz haftalarda konu hakkında Amazon'a bir mektup göndermişti. Gönderilen mektupta eBay, Amazon'un platformlarına sistematik saldırılar yaparak satıcıları rahatsız ettiğini belirtmişti. eBay platformundaki satıcıların Amazon platformuna geçirme amacıyla yapılan saldılara karşı düzenleme yapılmazsa dava açılacağı söylenmişti. 

Amazon'un işe alım yazılımı cinsiyetçilik yapıyor!Amazon'un işe alım yazılımı cinsiyetçilik yapıyor!

 

Amazon'dan beklenen aksiyonu alamayan eBay konuyu yargıya taşıdı. eBay'in açtığı davaya göre Amazon 2015 yılından beri platformdaki satıcıları hedef olarak belirleyerek sistematik saldırılar gerçekleştiriyor. Amazon yetkilileri konunun araştırılacağını belirtmiş olsa da, eBay saldırıların pek çok Amazon yetkilisi tarafından gerçekleştirildiğinin altını çiziyor. 


Amazon Avrupa’da Satış Yapacak. Peki, Türkiye'deki Firmalar İçin Şartlar Neler?Amazon Avrupa’da Satış Yapacak. Peki, Türkiye'deki Firmalar İçin Şartlar Neler?
Amazon Kindle Paperwhite artık suya dayanıklıAmazon Kindle Paperwhite artık suya dayanıklı

PAYLAŞ