EA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends Yayınlandı - Haberler - indir.com

EA'nin Ücretsiz Battle Royale Oyunu Apex Legends Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 11:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Battle Royale türüne sahip oyunların yaygınlaşmaya devam ettiğini görüyoruz. Fortnite ve PUBG oyunlarından sonra pazarda bu yapıya sahip birçok oyun gördük. Şimdi ise onlardan birisi olan ve Electronic Arts şirketinin battle royale yapıdaki ilk oyunu olan Apex Legends nihayet yayınlandı. Pazarda Battle Royale oyunlarının yaygınlaşması ile beraber free-to-play olarak yeni yapımların çıktığını görüyoruz. Özellikle PUBG’den sonra oyun yapımlarının devreye girdiği ve yeni isimler ile piyasaya giriş yaptığını görüyoruz. Bunlardan birisi olan Apex Legeds için Twitch üzerinde resmi tanıtım gerçekleşti ve Origin platformu üzerinde oyun ücretsiz olarak indirilebilir oldu. Söz konusu Apex Legends’in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni ve Ücretsiz Battle Royale Oyunu: Apex Legends

PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!PUBG Mobile, bir gencin hayatına mal oldu!

Respawn tarafından geliştirilmiş olup oyun, Titanfall serisi ile aynı evrene sahip durumda. Oyun içerisinde Overwatch gibi bir kahraman sistemi bulunuyor. Legeds adlı kahramanların kendisine özgü silah ve güçleri bulunuyor. Apex Legends’in oyun yapısı ise bir round da maksimum 60 oyuncu bulunuyor ve üç kişilik takımlar yer alıyor. Respawn ekibi tarafından oyunun sürekli olarak güncelleneceği ve yeni içerikler ekleneceği dile getiriliyor. Fortnite benzeri bir sezon sistemi yer alacak oyunda her sezon yeni silahlar ve karakterler oyuna eklenmiş olacak. Oyun free-to-play bir yapıda olduğu için Electronic Arts, oyun için satın alım yöntemi ile para kazanacak.

Apex Legends indir

Respawn ekibi tarafından oyun için para harcayanların güç anlamında kesinlikle öne geçmeyeceğinin altı çiziliyor. Apex Legends şuan için PC, Xbox One ve PS4 platformları için indirilebilir durumda. Sizde Fortnite ve PUBG haricinde yeni bir Battle Royale oyunu oynamak istiyorsanız EA’nin bu ücretsiz Apex Legends oyununu indirebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?
PUBG rütbe sıralaması nasıl işliyor? İşte PUBG rank sistemiPUBG rütbe sıralaması nasıl işliyor? İşte PUBG rank sistemi

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ