EA’den yeni Star Wars oyunu için kolları sıvadı - Haberler - indir.com

EA’den yeni Star Wars oyunu için kolları sıvadı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde Xbox’un resmi internet sitesinde ortaya çıkan Star Wars serisinin yeni oyunu Star Wars: Squadrons, EA tarafından doğrulandığı gündeme gelmişti. Yaşanan bu gelişme ile beraber bugün Star Wars: Squadrons oyununu çıkış tarihi ve fragmanı gibi detaylar resmi olarak yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde Star Wars: Squadrons’un Xbox’un internet sitesinde gözükmesi üzerine oyun ile alakalı detayların açıklanması bekleniyordu. Nitekim öyle oldu ve bugün Electronic Arts tarafından Star Wars: Squadrons’un 2 dakikalık fragmanı ve çıkış tarihi resmi olarak açıklandı. Star Wars serisinin bu yeni oyunu Star Wars: Squadrons, Motive Studios tarafından EA için geliştirildi.

Oyunun hikayesi ve oynayışı hakkındaki bilgilere göre Star Wars: Squadrons, Return of the Jedi filminden, 2015 yılında yayınlanan The Force Awakends filmine kadar arada geçen olayları konu alacak. Oyunda bir direniş pilotu olarak oynayacağımız Star Wars: Squadrons’ta birincil şahıs şeklinde Star Wars ikonu olan X-Wing uzay gemisini kullanıyor olacağız. Tek oyunculu bir hikaye ve çok oyunculu bölümlere sahip olacak Star Wars: Squadrons çapraz platform desteği de sunacak.

Covid-19 Döneminde StartuplarCovid-19 Döneminde Startuplar

Star Wars: Squadrons geliyor

Electronic Arts tarafından 18 Haziran günü gerçekleştirilecek olan EA Play 2020’de Star Wars: Squadrons’un bir oynayış videosu da yayınlanacak. EA oyun hakkında şu sözleri dile getiriyor; "Star Wars: Squadrons'un tek oyunculu hikâyesiyle Galaktik İç Savaş'ın sonlandığı günlerde bir Star Wars pilotu olmanın nasıl hissettirdiği deneyimle. Yeni Galaktik Cumhuriyet özgürlük için savaşırken Galaktik İmparatorluk ise düzen istiyor. "

Star Wars: Squadrons, 2 Ekim 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında satışa sunulacak. 39.99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak bu oyunun tüm detaylı içerik bilgileri EA Play 2020 ile beraber belli olacak.


Türkiye’nin en kapsamlı oyun girişimciliği yarışması “Next Game Startup” başlıyorTürkiye’nin en kapsamlı oyun girişimciliği yarışması “Next Game Startup” başlıyor
Starlink uydusu Türkiye’den nasıl izlenecek?Starlink uydusu Türkiye’den nasıl izlenecek?

PAYLAŞ