EA ve Ubisoft Oyunlarında Büyük İndirim! - Haberler - indir.com

EA ve Ubisoft Oyunlarında Büyük İndirim!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Türkiye'nin dijital oyun platformu PlayStore'da EA ve Ubisoft oyunları indirime girdi. Her biri kendi alanında popüler olan oyunları daha uygun fiyatlarla satın almak için PlayStore indirim kampanyasını kaçırmamanızı öneririz.

Dün akşam başlayan indirim kampanyasının EA oyunları tarafında fantastik RPG oyunu Dragon Age serisi, hayatta kalma mekanikleriyle dikkat çeken FPS oyunu Dead Space, teknik anlamda oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan Crysis, Multiplayer FPS dünyasına yeni bir soluk kazandıran Titanfall, şehir kurma simülasyonu SimCity ve eklenti paketi Cities of Tomorrow'un yanı sıra oyunculara hızı sonuna kadar hissettirecek olan Need for Speed: Rivals gibi birbirinden popüler EA oyunları yer alıyor.

PlayStore EA Oyunları

Ubisoft tarafına baktığımızda ise Amerikan iç Savaşı döneminin vahşi batısına götüren FPS macera oyunu Call of Juarez: Bound in Blood, San Francisco sokaklarında suçlularla amansız bir kovalamaca yaşayabileceğiniz araba yarışı oyunu Driver: San Francisco, özellikle müzik severlere gerçekçi bir Gitar çalma deneyimi yaşatacak olan simülasyon oyunu Rocksmith 2014 ve hem deniz altında hem de karada düşmanlarınızla savaşacağınız simülasyon oyunu Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic bulunuyor.

Playstore Ubisoft Oyunları

Hem EA oyunlarına hem de Ubisoft oyunlarına gelen bu indirimlerle birlikte en sevilen oyunlara yüzde 25'ten yüzde 75'e varan indirimlerle sahip olabileceksiniz. Beğendiğiniz oyun ya da oyunları satın almak için tek yapmanız gereken ise TTNET Playstore sayfasını ziyaret etmek.





PAYLAŞ