EA Play’in Steam çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

EA Play’in Steam çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-19 22:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dijital oyun platformlarında artan oyun fiyatlarından ötürü, oyuncular tarafından abonelik servislerine ilgi oldukça artmış durumda. Bu kapsamda PlayStation Plus ve Xbox Game Pass gibi servislere aylık ödeme yaparak birçok oyunu oynamak imkanınız bulunuyor. PC oyunlarının bir süredir gelmesini beklediği EA Play Steam çıkış tarihi belli oldu. Oyun dünyasının dev ismi olan Electronic Arts, Steam platformuna dahil oluyor. Abonelik hizmeti olarak sunulacak olan bu serviste birden çok oyun olacak. EA tarafından son olarak paylaşılanlara göre Orihin Access ve Steam’e gelecek EA Access hizmetlerinin tek bir isimde buluşacakları bilgisi paylaşıldı. Bu isim ise EA Play olarak belirlenmişti. Şimdi ise EA Play’ın Steam’a geleceği tarih netleşti.

EA Play, Steam çıkış tarihi belli oldu

Steam Sonbahar Festivali ne zaman başlayacak?Steam Sonbahar Festivali ne zaman başlayacak?

Daha önce EA Access olan bu hizmet yenilenen adı ile 31 Ağustos tarihi itibariyle Steam üzerinden kullanılabilir olacak. İçerisinde EA’nin birçok oyunu oynanabilir olacakken yeni oyunlara ise satın almadan önce göz atabileceksiniz. Diğer yandan indirilebilir içeriklere diğer oyunculara göre daha uygun fiyatla sahip olabileceksiniz. ABD’de 5 dolardan başlayan bir fiyat ile kullanıcılara sunulacak olan EA Play için Türkiye aylık fiyat 12 TL, yıllık ise 65 TL olarak belirlenmiş durumda. EA’nın bu hizmeti kapsamında sunduğu dikkat çekici oyunlar arasında A Way Out, Star Wars Battlefront II ve Titanfall 2 yer alıyor. Electronic Arts’ın Steam’a dönüşü uzun bir maceradan geçiyor.

Birkaç yıl önce PC oyuncularını Origin’e çekmek için oyunlarını platformundan kaldıran ve geçen sonbaharda ise Steam’de Star Wars Jedi: Fallen Order’ı yayınlayarak geri dönüş sinyallerini vermişti. Bakalım EA Play sunduğu hizmet ve kalitesi ile oyuncular tarafından Steam platformunda nasıl karşılanacak 31 Ağustos tarihinde göreceğiz.


Telegram sonunda görüntülü sohbet desteğine kavuştuTelegram sonunda görüntülü sohbet desteğine kavuştu
Sea of Thieves sistem gereksinimleri nelerdir?Sea of Thieves sistem gereksinimleri nelerdir?

PAYLAŞ