EA Play Live oyun şölenine sahne oldu - Haberler - indir.com

EA Play Live oyun şölenine sahne oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-24 16:00:11
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

EA Play Live 2021'de duyurulan her yeni oyun için özel fragmanlar ve bilgiler paylaşıldı.

EA Play Live 2021, E3 2021’in ardından gerçekleştirilen en büyük etkinliklerden birisi. EA tarafından özel olarak gerçekleştirilen etkinlikte piyasaya sunulacak yeni oyunlar hakkında pek çok önemli bilgi paylaşıldı. Oyunların tanıtımı için özel fragmanların hazırlandığı EA Play Live 2021, oyuncular için adeta oyun şöleninin yaşanmasını sağladı.

EA Original yeni oyununun çıkış tarihini açıkladıEA Original yeni oyununun çıkış tarihini açıkladı

Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte  Battlefield 2042, Apex Legends Emergence, GRID Legends ve FIFA 22 için yeni fragmanlar paylaşıldı. Üstelik Lost in Random, Knockout City Season 2 ve F1 2021 gibi pek çok farklı oyuna da etkinlik dahilinde yer verildi. İşte EA Play Live 2021'de tanıtımı yapılan ve dikkat çeken oyunlar ile ilgili ilk detaylar. 

GRID Legends 

GRID Legends, etkinlikte yer alan ilk oyunlardan birisi oldu. Özel fragmanda çok daha zorlu parkurların oyuncuları beklediği görülürken oyun 2022 itibariyle piyasada yer alacak. GRID Legends 2022'de canlı aksiyonlu hikaye moduyla birlikte gelecek, hem pistte hem de pist dışında zorlu bir rekabet sunacak. 

Apex Legends Emergence 

Apex Legends için bir sonraki genişleme versiyonu olacak Emergence, daha büyük ve sürekli değişen bir harita desteğine sahip. Üstelik mevcut sürüm konsol ve bilgisayar oyuncularına karşı karşıya getirecek global bir sezonun başlangıcının da bir işareti. Açıklamalara göre yeni versiyon 3 Ağustos itibariyle oyunculara sunulacak. Bu bakımdan Apex Legends için önümüzdeki ay oldukça hareketli geçecek.

Lost in Random 

EA’nın bağımsız oyunu olarak tanıtılan Lost in Random, iki kız kardeşini başından geçen hikâyeye odaklanıyor. Farklı bir odak noktasına sahip olan oyun, strateji oynamayı sevenlere hitap edecek. Oyun 10 Eylül 2021 tarihi itibariyle PC, konsol ve Nintendo Switch'te satışa sunulacak. 

Knockout City Season 2 – Fight at the Movies 

İlk versiyonu çok sevilen oyunun ikinci sezonu olarak tanıtılan Fight at the Movies,  oyun hikayesinin beyazperdeye uzanan farklı bir versiyonunu sunuyor. 

Battlefield 2042 

Etkinlik öncesi en çok merak edilen oyunlardan birisi olan ve etkinliğin sonlarında yer verilen Battlefield 2042 için Battlefield Portal adı verilen yeni bir özellik tanıtıldı. Kullanıcılar tarafından oluşturulabilecek farklı oyun modlarının destekleneceği portal, böylece oyunun uzun yıllar boyunca oynanacağını da gözler önüne seriyor. Yapılan açıklamaya göre mevcut portal özellikleri sayesinde Battlefield 1942’ye Bad Company 2 ve Battlefield 3'ten çeşitli içerikleri oyuna eklemek mümkün olacak. 

Dead Space 

Etkinliğin en büyük sürprizi ise 2008 korku türü oyunun Remaster'ı olan Dead Space'in duyurulması oldu. Oyun MotiveStudio tarafından EA'nın Frostbite Engine tekniği üzerinde yeniden oluşturuldu. Ne zaman piyasaya sürüleceği net olarak açıklanmamış olsa da geliştirdikten sonra oyun PS5, Xbox Series S/X ve PC'de desteklenecek. 

Etkinlik için hazırlanan kısa klip ise şöyle;





PAYLAŞ