EA Play Live 2020 dijital ortama taşınıyor - Haberler - indir.com

EA Play Live 2020 dijital ortama taşınıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-06 11:30:12
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Electronic Arts Corona virüsü nedeniyle canlı gerçekleştirmediği EA Play Live 2020'yi dijital ortama taşıyor.

Uzun bir süredir etkisini sürdüren Corona virüsü pandemisi pek çok sektöre darbe vurmuş ve birçok etkinliğin ertelenmesine neden olmuştu. Sanatsal etkinlikler için belirlenen tarihler bir yıl ertelenmek durumda kalsa da, teknoloji etkinlikleri dijital ortamlarda var olmaya devam ediyor. Birçok akıllı telefon üreticisinin lansmanlarını dijital ortama taşıdığı bu günlerde Electornic Arts’da bu yılın en çok merak edilen etkinliklerinden biri olan EA Play Live 2020’yi internet üzerinden gerçekleştireceğini duyurdu. 

EA bir oyunu iptal ettiğini duyurduEA bir oyunu iptal ettiğini duyurdu

11 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek etkinlik hakkında Twitter’dan açıklama yapan etkinliğin yapımcısı "Global lansmanlar, haberler ve daha fazlası olacak" ifadelerini kullandı. Her sene olduğu gibi bu sene de yeni Madden ve FIFA oyunlarının yanı sıra birçok oyunun bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Ayrıca Respawn Entertainment da Star Wars Jedi: Fallen Order hakkında bir açıklamada bulunabilecek olması şimdiden pek çok oyunseveri heyecanlandırmış durumda. 

Electronic Arts hackerların saldırısını engelledi!

2021 senesinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X için piyasaya sürülecek olan bir sonraki Battlefield oyunu hakkında da bir açıklama yapılma ihtimali bulunuyor. BioWare de Anthem oyununun yenilenmiş bir versiyonunun tanıtımının da yapılması bekleniyor. İlerleyen günlerde etkinliğin içeriği ve etkinlikte tanıtılacak olan yeni oyunların paylaşılıp paylaşılmayacağı ise henüz bilinmiyor. EA Play Live 2020 hakkında daha detaylı bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Electronic Arts, FIFA 20'deki çalma listesini yayınladıElectronic Arts, FIFA 20'deki çalma listesini yayınladı
Samsung Electronics Türkiye'den resmi açıklama!Samsung Electronics Türkiye'den resmi açıklama!

PAYLAŞ