EA Play, kısa süre içinde Xbox Game Pass’e dahil olacak - Haberler - indir.com

EA Play, kısa süre içinde Xbox Game Pass’e dahil olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-10 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft, Electronic Arts’ın video oyun abonelik sistemi olan EA Play’in Xbox Games Pass’e ücretsiz olarak dahil edileceğini duyurdu. Son dönemde oyun sektöründeki şirketlerden oldukça hareketli hamleler görmeye devam ediyoruz. Rekabetin yanı sıra iş birliklerine giden şirketler, bu noktada oyunculara yönelik oldukça iyi hamleler yapıyorlar. Microsoft adına bir basın açıklaması yapan şirketin Oyun Partnerliği ve Ekosistemi Başkan Yardımcısı Sarah Bond, yaptığı açıklama ile EA abonelik servisinin şu anda EA Play’e dahil olan 60 oyunu Xbox Games Pass ile oynamanın mümkün olacağını ifade etti.

EA ve Microsoft iş birliğine gitti

EA Play’in Steam çıkış tarihi belli olduEA Play’in Steam çıkış tarihi belli oldu

Electronic Arts ile Microsoft’un işbirliğinin bir başka avantajı ise EA Play üyelerinin erken erişim fırsatlarından elde edecekleri demoları, oyun içi özel ödülleri, üyelere özel içerikleri, indirimleri ve diğer tüm avantajları sonuna kadar kullanma fırsatı olacak. Bond söz konusu açıklamasınad Xbox Game Pass’i oluştururken, keşfedip arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz daha çok oyunu sizlerle buluşturma vizyonuyla hareket ettik. Geçtiğimiz üç yılda, 10 milyon üyemize daha fazla içerik sunarak bu vizyonu gerçekleştirdik ve hizmetimizi de oyuncular cihazlar arasında nerede isterlerse oynayacakları şekilde genişlettik” dedi.

EA Play içerisinde FIFA 20, Titanfall 2, Need For Speed Heat, Battlefield gibi oyunların yer aldığı hizmete dahil olacak tüm yapımlar aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate sahipleri tarafından Project xCloud ile Android telefonlarından oynanabiliyor.


EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandıEA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı
EA Play oyunları tam listeEA Play oyunları tam liste

PAYLAŞ