EA Play ile Xbox Game Pass birleşiyor - Haberler - indir.com

EA Play ile Xbox Game Pass birleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-18 09:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Xbox Game Pass kullanıcıları için EA Play müjdesi geldi.

PC platformunda Xbox Game Pass aboneliğine sahip olan kullanıcılar, şirketin 60'tan fazla oyununun yer aldığı EA Play kütüphanesine sahip olacaklar.

Microsoft Xbox için Edge testlerine başladıMicrosoft Xbox için Edge testlerine başladı

Hem PC tarafında hem de konsol tarafında bazı şirketlerin oluşturduğu abonelik sistemine sahip oyun platformlarını kullanmak bazen bir oyunu satın almaktan daha karlı olabiliyor. Son dönemlerin en gözde servisi ise şüphesiz ki Xbox Game Pass. Oldukça geniş oyun kütüphanesiyle oyunseverlerin yüzlerini gülümseten Xbox Game Pass artık EA Play yapımlarına da yer verecek.

Xbox Game Pass kullanıcılarına müjdeli haber

ABD merkezli yazılım devinin Xbox Game Pass abonelik sistemi PC içinde yayımlandığında oyuncuların büyük bir çoğunluğu mutlu olmuştu. Şirketin bu hamlesinden sonra pek çok oyuncu oyunları direkt satın almak yerine bu servisi kullanmaya başlamışlardı. Ancak sonrasında EA Play oyunlarının Steam'e oldukça uygun bir fiyatla gelmesi, oyuncular için kafa karıştırıcı bir dönem olsa da bugün gelen haber Xbox Game Pass kullanıcılarını fazlasıyla mutlu edecek.

Dünyanın en çok sevilen iki oyun kütüphanesi bugünden itibaren bir araya geliyor. İçerisinde FIFA 20, Titanfall 2, Need for Speed Heat, Star Wars Jedi: Fallen Order ve bu gibi 60'tan fazla EA oyununun yer aldığı EA Play kütüphanesi, Xbox Game Pass aboneliğine hiçbir bir ek ücret talep edilmeden dahil ediliyor. Üstelik Xbox Game Pass kullanıcıları, EA Play abonesiymiş gibi yeni oyunları deneme, özel indirimler alma ve üyeye özel içeriklere erişim gibi birçok imkana sahip olacaklar.

Şuan da 29,99 TL aylık ücrete sahip olan Xbox Game Pass for PC üyeliği, yapılan resmi açıklamaya göre EA Play kütüphanesiyle birleştikten sonra da aynı fiyattan devam edecek.

 


Xbox Game Pass'ten gizemli oyun paylaşımıXbox Game Pass'ten gizemli oyun paylaşımı
Xbox Game Pass'e Mart ayında eklenecek oyunlar belli olduXbox Game Pass'e Mart ayında eklenecek oyunlar belli oldu

PAYLAŞ