EA Play, 10 Kasım'da Xbox Game Pass'te - Haberler - indir.com

EA Play, 10 Kasım'da Xbox Game Pass'te

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-30 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

WA Play'in Game Pass'e ne zaman katılacağı tarih belli oldu. FIFA, Battlefield, Star Wars Battlefront, Need for Speed gibi popüler seriler 10 Kasım itibariyle Game Pass kütüphanesinde yerini alacak. Microsoft'a ait olan oyun abonelik servisi Xbox Game Pass gelecek Kasım ayında oldukça başarılı bir büyümeye sahne olacak. Bugün yapılan resmi açıklamalara göre EA Play servisi, 10 Kasım tarihinde Game Pass kütüphanesinde yerini alıyor. Electronic Arts'ın popüler oyunları bu tarih itibarıyla artık Game Pass abonelerine sadece tek bir tık uzaklığında olacak.

EA Play'in Game Pass'te yayınlanma tarihleri

10 Kasım -- Game Pass Ultimate ile konsollara geliyor

EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandıEA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı

Aralık -- Game Pass veya Game Pass Ultimate aboneliğine sahip olan PC kullanıcıları

60'tan fazla EA oyunu geliyor

Microsoft, EA Play ile birlikte 60'tan fazla EA oyunun Game Pass kütüphanesine katılacağının altı çizildi. Bunların arasında ise FIFA, Battlefield, Titanfall, Need for Speed, Battlefront, Mass Effect, Mirror's Edge gibi oldukça popüler oyun serileri burada yer alıyor. Game Pass aboneleri tüm bu oyunların her birini sınırsız bir şekilde oynayabiliyor. EA Play ile beraber aynı zamanda Electronic Arts oyunlarını da 10 saate kadar deneme imkanı elde edebileceksiniz. Buna ek olarak yine Microsoft Store üzerinden yapacağınız Electronic Arts alışverişlerinde de %10'luk indirim hakkına sahip olacaksınız.

EA Play'in Game Pass kütüphanesi konsol tarafında normal EA Play kütüphanesi ile aynı olacak. Fakat PC tarafındaki tam oyun listesi henüz tam olarak bilinmiyor. Örnek vermek gerekirse Steam EA Play'de Battlefield V, Titanfall 2, NFS Heat gibi oyunlar vardı ancak FIFA 20 yoktu (Steam'de satışı olmadığı için). Bakalım Game Pass'te FIFA 20 olur mu? Bunu gelecek günlerde görmek mümkün olabilir. Game Pass şu an için Türkiye'de hem konsol hem de PC tarafında 30 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olacak. Aynı zamanda ilk kez abone olanlar için ilk ay 5,90 TL'lik promosyon uygulanıyor. Son olarak konsol Game Pass, PC Game Pass ve Xbox Live servislerinin bir arada sunulduğu Xbox Game Pass Ultimate aboneliği de 45 TL'lik fiyat etiketine sahip.


EA Play oyunları tam listeEA Play oyunları tam liste
EA Play, kısa süre içinde Xbox Game Pass’e dahil olacakEA Play, kısa süre içinde Xbox Game Pass’e dahil olacak
Game Pass rakibi PS Plus Collection duyurulduGame Pass rakibi PS Plus Collection duyuruldu

PAYLAŞ