EA oyunlarında FPS artık arttırılabilecek - Haberler - indir.com

EA oyunlarında FPS artık arttırılabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-24 12:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Microsoft tarafından yapılan son açıklama, oyuncuları oldukça memnun etti. FPS Boost özelliğini tanıtan şirket, FPS artırımı konusunda destek sağlayacak.

Microsoft tarafından tanıtımı yapılan yeni uygulama FPS Boost oldu. Xbox Series X ile Xbox Series S gibi oyun konsollarında desteklenen oyunlarda FPS’yi iki kata kadar arttırma imkanı sunan FPS Boost, şu anda 13 oyunda destekleniyor. En az 2 kat FPS artışını hedefleyen bu özellik, oyunlardaki akıcılığı ve verimliliği daha da arttıracak. FPS Boost desteği alan 13 yeni oyun için dikkat çeken detay hepsinin Electronic Arts ve Xbox Game Pass oyunları olması.

Steam’de popüler olan simülasyon FPS oyunlarıSteam’de popüler olan simülasyon FPS oyunları

FPS Boost desteği hangi oyunlarda var?

FPS Boost desteği alan oyunlar şöyle; Battlefield 1, Battlefield 4, Battlefield V, Mirror's Edge Catalyst, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2, Sea of Solitude, Star Wars Battlefront, Star Wars Battlefront II, Titanfall, Titanfall 2 ve Unravel 2.

FPS Boost ile ilgili önümüzdeki günlerde geliştirmelerine devam edecek Microsoft, farklı oyunlarda da FPS arttırma desteği sunacak.




PUBG FPS artırma nasıl yapılır?PUBG FPS artırma nasıl yapılır?

PAYLAŞ