EA Original yeni oyununun çıkış tarihini açıkladı - Haberler - indir.com

EA Original yeni oyununun çıkış tarihini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 10:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun şirketi EA, EA Originals serisinin dokuzuncu oyunu olacak olan Lost in Random’ın çıkış tarihi EA Play Live’da resmi olarak duyuruldu. Kız kardeşini kurtarmaya çalışan bir karakteri konu alan oyun 10 Eylül tarihinde resmi olarak geliyor. Tim Burton tasarımından ilham alınmış olarak geliştirilen EA Original, serinin en son oyunu Lost in Random, yakında yayınlanıyor. Oyuncular ise EA Play Live’daki bilgilere göre 10 Eylül’de çıkış yapacak oyunda Random’ın karanlık sırrını çözmek için altı farklı dünyada maceraya atılmaya başlayacaksınız.

Oyunun ayrıca Even adlı baş kahramanı, kız kardeşi Odd’ı kurtarmak için Dicey karakterinin yardımı ile maceraya atılır. Dicey’nin zamanı ve dünyayı değiştirmek gibi yetenekleri Even’a macerasında yardımcı olacak. Oyuncular, oyundaki korkunç düşmanlar ile Dicey’in güçlerini kullanacaklar. Oynayış videosunda korkutucu gözükmezken, geliştirici tarafından atmosfer oldukça iyi oluşturulmuş durumda.

EA Play ile Xbox Game Pass birleşiyorEA Play ile Xbox Game Pass birleşiyor

Lost in Random’un çıkış tarihi belli oldu

Lost in Random oyununda ilerlerken oyuncular, karşılaşma esnasında kartları kullanabilecekler. Tuzaklar kurabilecek ve düşmanlara güçlü darbe vurmak için çağırma silahları kullanabilecekler. Kalkanlar, çağırabilecekler ve iyileştirme büyüleri yapabilecekler. Kartlardan birisi olan Dicey’i saatli bombaya dönüştürebiliyor.

Lost in Random; PC, Switch, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X ve S’te oynanabilecekken PC sürümü ise Origin ve Steam’de yer alacak. EA’nın bakalım It Takes Two ve Unravel oyunları sonrasında serinin bu yeni oyunu ne seviyede beğenilecek göreceğiz.


EA oyunlarında FPS artık arttırılabilecekEA oyunlarında FPS artık arttırılabilecek
Sea of Thieves'da Jack Sparrow dönemi başlıyor!           Sea of Thieves'da Jack Sparrow dönemi başlıyor!           

PAYLAŞ