EA Games'ten Apex Legends hakkında önemli açıklamalar - Haberler - indir.com

EA Games'ten Apex Legends hakkında önemli açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 16:02:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

ABD mekezli video oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan Electronic Arts (EA) CEO’su Andrew Wilson, katılım sağladığı bir canlı yayın sırasında ücretsiz oynama imkanı sunan Battle Royale oyunu Apex Legends'i bu sene sonuna kadar iOS ve Android platformuna getireceklerini müjdeledi.

Şu an mobil FPS oyun dünyası genel olarak PUBG, Call of Duty ve Fortnite'tan oluşuyor olsa da listede eksik olan ve çok uzun zamandır mobil platformlara gelmesi beklenen popüler olmamasına rağmen hala hatırı sayılır bir kitleye hitap ediyor.

Epic Games ve Fortnite polis araçları için şaşırtıcı bir karar verdiEpic Games ve Fortnite polis araçları için şaşırtıcı bir karar verdi

Apex Legends, piyasaya çıktığı ilk gün 1 milyon oyuncuya ulaşmıştı

Apex Legends'ın belirttiğimiz oyunlar karşısındaki en büyük dezavantajı, mobil platformlar üzerinde yer almamış olmasıydı. Neyse ki bu eksiklik de yakın zamanda telafi edilecek. Electronic Arts (EA) CEO’su Andrew Wilson, katıldığı bir canlı yayın esnasında Apex Legends’ı bu yılın sonuna kadar iOS ve Android cihazlara sunmayı planladıklarını söyledi.

Öte yandan Wilson, oyunun küresel olarak piyasaya sürülmeden önce sadece bazı pazarlarda/ülkelerde erişme açık olacağı imasında bulundu. Apex Legends'in mobil versiyonuna ilk önce hangi ülkenin kavuşacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Apex Legends’ın mobil versiyonu, ilk etapta bazı ülkelerle sınırlı olabilir

Bilindiği üzere, Apex Legends'i hem bilgisayarda hem de konsollarda oynamak tamamen ücretsiz. EA, muhtemelen mobil cihazlar üzerinde de aynı yaklaşımı sürdürmeye devam edecek. Titanfall serisinde tanıdığımız oyun stüdyosu Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends, birbirinden farklı 13 karaktere ev sahipliği yapıyor. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ