EA Games bir efane haline gelen 11 oyunu - Haberler - indir.com

EA Games bir efane haline gelen 11 oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-23 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Günümüzde uyguladığı satış politikaları ile oyuncuların canını sıkan EA Games, geçmişten bugüne gelen en popüler ve köklü oyun geliştirici şirketlerinden biriydi. Oyun dünyasında EA Games yapımı olan onlarca oyun bulunuyor. Bu oyunlar hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Geçmişten günümüze gelen Ubisoft, Nintendo, Activision ve Sony Computer Entertainment gibi daha birçok köklü oyun şirketi bulunuyor. EA Games'de bu oyun şirketlerinden biridir. 27 Mayıs 1982 yılında ABD'nin California eyaletinde bir grup yazılımcı tarafından kurulan şirketi bugüne kadar yüzlerce oyun ile oyunseverlerin karşısına çıktı. Şirket büyümeye devam ettikçe küçük oyun şirketlerini de kendi bünyesine kattı ve oyunculara en iyi oyunlar sunmaya devam etti. Şirket yıllar boyu büyüdükçe bünyesine yeni kurulan küçük oyun şirketlerini de kattı ve oyunculara en iyi oyunları sunmaya devam etti. Teknolojinin ilerlemesiyle sanal oyun platformları furyasına Origin ile katılan EA Games, bildiğiniz gibi Need For Speed, The Sims, Battlefield, FIFA ve Mass Effect gibi oyun dünyasının en popüler oyunlarını piyasaya süren şirket konumunda. Yazımızda EA Games şirketinin Metacritic verilerine göre hazırlanan en iyi oyunlarını yer veriyoruz. 

EA Games’in en iyi oyunları

Mass Effect 2 - 94

EA Games Oyunları Ne Kadar İlgi Görüyor? (infografik)EA Games Oyunları Ne Kadar İlgi Görüyor? (infografik)

Burnout 3: Takedown - 94

The Sims - 92

Battlefield 2 - 91

Rock Band - 92

Medal of Honor: Allied Assault - 91

Dead Space 2

Battlefield 1942 - 89

FIFA 10 - 89

Titanfall 2 - 89

Need for Speed: Underground 2 - 82

Need for Speed: Underground 2

2004 yılında, PC, PlayStation 2, Xbox, Nintendo, Game Boy platformlarında oynanmak üzere yarış teması ile oyuncuların karşısına çıkan Need For Speed: Underground 2, EA Games'in sunduğu en iyi oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde yer alan farklı yarış türleri, dönemine göre en iyi grafik ve görsellere sahip olması oyunun popülerliğini artıran önemli detaylar arasındadır. Oyunun halen oynanmaya devam ediyor olması oyunun popülerliğini artıran önemli detaylar arasındadır. 

Titanfall 2

2016 yılında FPS ve aksiyon türünde geliştirilen Titanfall 2 oyunu PC, Xbox One, PlayStation 4 platformlarında oynanmak üzere geliştirildi. Oyun mekanikleriyle neredeyse tüm oyunculara hitap eden Titanfall 2, hızlı ve boş aksiyon deneyimi yaşamak isteyen oyuncular için oldukça ideal bir oyundur. CS: GO, PUBG gibi FPS oyunları genellikle yavaş ritmde oynanıyor ve bir maç neredeyse 1 saat sürüyor ve hatta 1,5 saat bile sürebiliyor. Titanfall 2 ise daha hızlı bir aksiyon oyunu olup oyunculara sürükleyici bir aksiyon deneyimi sunuyor. Bununla beraber oyunun gelişmiş düzeyde özellikleri oldukça dikkat çekicidir. 

FIFA 2010

2009 yılında oyuncuların beğenisine sunulan FIFA 2010 oyunu PlayStation 3, Microsoft Windows platformlarında oynanmak üzere geliştirilen spor türünde bir oyundur. Yıllardır iki farklı grupları birbirine düşüren FIFA oyunu, her sene yeni versiyonu ile beraber aynı kaliteyi yakalayamıyor. Hatta öyle ki zaman zaman kalite bakımından kayıplar dahi yaşanıyor. Bu da PES oyunu ile mücadeleye girmesine neden oluyor. Fakat FIFA hayranlarına baktığımızda ise son dönemler içerisinde çıkan en iyi FIFA versiyonunun 2010 olduğunu söylemek mümkün. 

Battlefield 1942

2002 yılında oyuncuların beğenisine sunulan Battlefield 1942, PC ve Xbox platformlarında oynanmak üzere geliştirildi. Oyun aksiyon türünde olup oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor. Oyunun çok fazla gelişmiş grafikleri yok fakat oyun çıktığı dönem Battlefield 1942, oyunseverlerin en çok oynadığı oyunlardan biriydi. Kendisi Battlefield serisinin de atası ve ilk oyunu konumunda. Şimdilerde indirebileceğiniz bir link bulabilir misiniz emin değiliz ama mutlaka eğlence amaçlı birkaç kere oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Dead Space 2

Çıkış yılı 2011 olan Dead Space 2 oyunu PC, PlayStation 3, Xbox 360 platformlarında oynanmak üzere geliştirildi. Hayatta kalma ve korku teması üzerine kurulan bu heyecan verici oyun gerilim ve bilim kurguyu sevenlerin mutlaka oynaması gereken oyunlardan biri. Dead Space 2, grafik olarak fena durmasa da en çok hikayesi ve gerilim sahneleri ile tüylerinizi diken diken edebilir. Ayrıca bu korku oyununa sahip arkadaşlarınızla da beraber oynayabiliyorsunuz.


Star Wars nedeniyle, Disney'den EA Games'e tepki geldiStar Wars nedeniyle, Disney'den EA Games'e tepki geldi

PAYLAŞ