EA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldı - Haberler - indir.com

EA Games Battlefield 6 için Need For Speed'i askıya aldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 22:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden olan Electronic Arts, Battlefield 6 oyunu için yeni Need for Speed oyunun çıkışını ertelediğini açıkladı.

Electronic Ats’ın bir süredir Battlefield 6 ve yeni Need For Speed üzerinde çalıştığı biliniyor. Oyunların ne zaman yayımlanacağı hakkında henüz bir açıklama olmasa da serilerin tutkunları merakla yeni oyunları bekliyordu. Bugün şirket tarafından yapılan açıklama ise bazı oyuncuları sevindirirken, bazı oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Electronic Ats yaptığı açıklamasında bu sene piyasaya sunulacak olan yeni Need For Speed oyununun ertelendiğini duyurdu.

Electronic Arts, FIFA 20'deki çalma listesini yayınladıElectronic Arts, FIFA 20'deki çalma listesini yayınladı

Oyunu iki seneliğine erteleme kararı alan şirket Need for Speed serisinin yeni üyesin, 2023 senesinde yayımlayacağını belirtti. Oyunun ertlenme nedeni serinin tutkunlarını kızdırdı. Electronic Arts, Need for Speed serisinin geliştiricisi Criterion Games’in Battlefiled 6 oyunu için DICE’a yardımcı olacağını ve bu nedenle de Need for Speed’in gecikeceğini açıkladı.

EA CEO'su Andrew Wilson ofislerin açılması için acele etmeyeceklerini açıkladı

Battlefiled’ının geliştirme süreciyle ilgi de açıklamalarda bulunan Laura Miele, serinin yeni oyunun şuana dek istedikleri gibi şekillendiğini dile getirerek geliştirici ekibin oldukça sıkı bir çalışma yürüttüğünün altını çizdi. Geçtiğimiz yıl çok yorulduklarını ve pandemi şartlarından dolayı evden çalıştıklarını da söyleyen Miele, evden oyun geliştirmenin oldukça zor olduğuna da özellikle dikkat çekti. Bu temponun tüm ekip için zorlu bir süreç olduğunu dile getiren Miele yeni Battlefiled oyununun serinin sevenlerini mutlu edeceğini de söyledi.

Yapmış olduğu açıklamalarında Need for Speed geliştiricisi Criterion Games’in bu projeye dahil olması konusuna da değinen Miele, şirketin bu kararı Criterion Games ile birlikte aldıklarını açıkladı. Buna ek olarak Criterion Gemes’in daha öncesinde Battlefield ve Star Wars Battlefront oyunlarının geliştirilmesi için DICE’a yardım ettiğini de hatırlatan Miele, Battlefiled’ı beklenen tarihte piyasaya sürmek için Criterion Games’in desteğinin oldukça önemli olduğunu belirtti.

Battlefield 6'da oyunseverleri neler bekliyor?

Laura Miele yaptığı açıklamada Battlefield 6 ile ilgili şimdilik net bir bilgi paylaşmadı Fakat hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson, yeni Battlefield’ın daha önce eşi benzeri görülmemiş bir görkemlikte olacağını dile getirmişti. Battlefield 6 oyunun yeni nesle öncülük edeceğini de ifade eden Wilson, yeni oyunun tam da serinin tutkunlarının istediği gibi olacağını belirtmişti.

Bunlara ek olarak Battlefield 6 oyunun çevrimiçi oyuncu sayısı ile benzersiz bir oyun deneyimini de oyunculara sunacağını da dile getiren Wilson Battlefield 6’nın PS5 ve Xbox Series X konsollarının sahip olduğu tüm yeniliklere destek vereceğini de belirtti.

Şimdilik, Battlefield 6’nın ne zaman oyunseverlerle buluşacağına dair de net bir açıklama yok. Ancak oyunla ilgili daha önceden paylaşılan raporları göz önünde bulunduracak olursak, Battlefield 6’nın bu senenin ilkbahar aylarında duyurulacağını ve önümüzdeki sonbaharda oyunseverlerle buluşturulacağını söylemek mümkün. Battlefield 6 hakkındaki gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 


Electronic Arts hackerların saldırısını engelledi!Electronic Arts hackerların saldırısını engelledi!
Electronic Arts Codemasters'ı 1.2 milyar dolara satın aldıElectronic Arts Codemasters'ı 1.2 milyar dolara satın aldı

PAYLAŞ