EA bir oyunu iptal ettiğini duyurdu - Haberler - indir.com

EA bir oyunu iptal ettiğini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 17:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

EA’in 2017 yılında duyurduğu ve çıkarmayı planladığı açık dünya Star Wars oyununa dair son gelen bilgilerde, oyunun iptal edildiği söylendi.

Oyun dünyasının en başarılı isimlerinden birisi olan EA, bugüne çıkardığı oyunlarıyla oyuncuların en iyilerinden biri olmayı başardı. EA’in oyun dünyasında bu kadar sevilmesi, yaptığı oyun duyurularının da daha fazla dikkate alınmasını sağlıyor. Şirket 2017 yılı içerisinde Visceral Games’in kapanmasından sonra bir duyuru yapmıştı. Bu duyuruya göre, EA Visceral Games için ayırdığı kaynakları kullanarak, yeni bir açık dünya Star Wars oyunu ile oyun tutkunlarının karşısına çıkacaktı. Oyuna dair gelen son bilgiye bakılırsa, oyun henüz geliştirilme aşamasındayken iptal edildi.

Sea of Thieves'te sorunlar kendisini göstermeye başladıSea of Thieves'te sorunlar kendisini göstermeye başladı

FİFA 19'un Yeni Güncellemesi Lag Sorununu Çözüyor

EA, oyunun iptal olmasıyla ilgili bir açıklama yapmadı

EA’in 2017 yılında duyurulan ve şimdi de henüz geliştirilme aşaması tamamlanmadan iptal edilen açık dünya Star Wars oyununa dair, forum sitelerinde birçok söylenti dolaşıyor. EA’den henüz konuya dair net bir açıklama gelmese de oyunun iptal olduğu bilgisi, kabul görmüş gibi görünüyor. Yine söylentilere göre, şirket Visceral Games kapanmadan önceki projesi Rigtag kod adlı oyuna öncelik vermeyi tercih etti. EA, Visceral kapandığında yaptığı açıklamasında, Hennig’in oyununa yeniden odaklandıklarını, hikayesi Star Wars evreninde geçecek olan Rigtag kod adlı oyunu geliştireceklerini söylemişti. Şu an için Star Wars oyunun iptal olduğuna dair yine de net bir açıklama olmadığının altını çizmekte fayda var. EA’in konuya dair yapacağı açıklama merakla bekleniyor.


Sea of Thieves'e gelen güncelleme oyunu yeniden indiriyorSea of Thieves'e gelen güncelleme oyunu yeniden indiriyor
Amerika ve İngiltere'de en çok satan oyun Sea of Thieves olduAmerika ve İngiltere'de en çok satan oyun Sea of Thieves oldu
Sea of Thieves'e gelecek olan içeriklerSea of Thieves'e gelecek olan içerikler

PAYLAŞ