EA Access yakında Steam’e geliyor - Haberler - indir.com

EA Access yakında Steam’e geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-05 10:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Electronic Arts ile Steam arasında başlatılan iş birliği, EA Access'in Steam platformuna gelmesiyle yeni bir seviyeye geçilecek. Şu anda Sea of Solitude, Unravel Two gibi oyunlar da Steam’e gelmiş durumda. Oyun dünyasının başarılı Electronic Arts şirketi, geçtiğimiz yılın ekim ayı içerisinde yapmış olduğu açıklamada çeşitli oyunların Steam’e geleceğinin bilgisini vermişti. Respawn’ın Star Wars Jedi: Fallen Order oyunuyla başlayan süreç, Dragon Age: Inquisition gibi yapımlarla devam etti. Şöyle ki görünüşe göre iki dev arasındaki iş birliği bu olaylar da kalmayacak. Yeni EA oyunları Steam'e eklenecek. Ayrıca EA Access de yakın zaman içerisinde Steam'e eklenebilir. En azından şu an şirketlerin paylaşımlarından elde edilenler ile aşağıdaki şekilde. 

Steam’de EA Access

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilerde, EA Access'in Steam'e geleceğine dair bilgiler olsa da bu tarihin ne kadar yakın olduğu hakkında henüz kesin bir bilgi yoktur. 11 Haziran'da yapılacak olan EA Play Live 2020 etkinliğinde konuyla ilgili yeni bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

Steam 2020 yaz indirimleri başlıyorSteam 2020 yaz indirimleri başlıyor

EA Access şu anda Xbox One ve PS4 kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Aynı zamanda bilgisayarda da bu hizmeti kullanmak pek de mümkün değil. Origin üzerinden erişilen bu hizmetin iki farklı versiyonu buldu. Daha temel bir versiyonu olan Basic'te, çeşitli oyunlara ve üçüncü parti yapımlara erişim mümkün oluyor. Premier paketteyse daha fazla oyun bulunuyor ve yeni oyunlara dünyanın geri kalanından bir hafta önce erişim şansı sunuluyor.

EA, yeni oyunları haftaya tanıtacak

Electronic Arts şirketi, bir hafta sonra gerçekleştirmeyi planladıkları EA Play Live 2020 etkinliğinde yeni oyunların tanıtımını gerçekleştirecek. Etkinlikte FIFA 21, Madden NFL 21 ve başka oyunları görmemiz bekleniyor. Bu oyunların Origin ile Steam’e aynı anda çıkıp çıkmayacağıysa bilinmiyor. Son zamanlar içerisine oyun pazarı oldukça karışmış gibi gözüküyor. EA ile Steam iş birliği yapıyor; Epic Games ise kendi platformuna insanları çekmek için peş peşe ücretsiz oyunlar veriyor. Bu sürecin kazananı genel olarak oyuncular olacak gibi gözüküyor. Oyunseverlerin dikkatini çekecek olan bu bilgiler arasına yenileri de eklenmeyi bekleniyor. Yakın zaman içerisinde konu ile ilgili daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Steam Steam "Bağımsız Oyun Festivali" kapsamında 25 oyun demosunu ücretsiz olarak yayımladı
Steam’de Half Life Alyx atölyesi açıldıSteam’de Half Life Alyx atölyesi açıldı
Quantic Dream oyunları Steam’e geliyorQuantic Dream oyunları Steam’e geliyor

PAYLAŞ