E3’te beklenen ancak yayınlanmayan 3 oyun    - Haberler - indir.com

E3’te beklenen ancak yayınlanmayan 3 oyun   

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-17 14:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Her yıl olduğu gibi bu yıl da E3 etkinliği oldukça hareketli geçti ve pek çok farklı oyuna ev sahipliği yaptı. Ancak hayranlarının büyük merakla beklediği ve etkinlikte yer almasını istediği 3 oyun ne yazık ki E3 planlamalarında yer almadı.

E3 2021’in son gününde Nintendo tarafından kapsamlı bir tanıtıma yer verildi. Online olarak gerçekleştirilen canlı akışta, şirket tarafından piyasaya sunulması ve tanıtılması beklense de sürpriz bir şekilde 3 oyuna yer verilmedi. Hayranların özellikle etkinlik sona erdikten sonra en çok eleştirdiği konulardan bir tanesi olan bu oyunların neden planlamaya dahil edilmediği ile ilgili şirketten herhangi bir açıklama yapılmadı. İşte gözlerden kaçan ve büyük beklenti yaratmış olan 3 oyun. 

Nintendo, Game Builder Garage ile oyun yapmayı öğretiyorNintendo, Game Builder Garage ile oyun yapmayı öğretiyor

Bayonetta 3

Bayonetta 3, uzun zamandan beri çıkması beklenen oyunlardan bir tanesi. Öyle ki şirket tarafından oyunun ilk tanıtım videosu 8 Aralık 2017 yılında paylaşılmıştı. Aradan geçen bunca yıla rağmen oyun hakkında hiç bir gelişme yaşanmadığı gibi bu yıl da oyun tanıtımına yer verilmedi. Oyuncular tarafından uzun yıllardan beri beklenmesine rağmen Nintendo'nun bu oyuna neden bir yenilik yapmadığı ve tanıtmadığı merak ediliyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamalarda özellikle 2021 yılı itibariyle oyunun piyasaya sunulacağı belirtilmişti. 

Metroid Prime 4

Tanıtımına yer verilmeyen bir diğer oyunu ise Metroid Prime 4. Metroid Prime 4 tıpkı Bayonetta 3 gibi 2017’de tanıtılmıştı. 2019 yılında oyunu kökten rafa kaldıran ve yeni bir stüdyo ile anlaşma sağlayarak sıfırdan oyunun geliştirmelerine devam eden Nintendo, E3 2021’de Metroid Prime 4 için herhangi bir planlama yapmadı. 2019 yılında yapımcı firma tarafından yapılan açıklamalarda, oyunun tüm süreçleri ile ilgili bilgilendirmelerin yapılacağı ve uzun bir yolun kendilerini beklediği belirtilmişti. Ancak 2 yıl geçmesine rağmen oyun ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Splatoon 3

Listenin son sırasında yer alan bir diğer oyun ise Splatoon 3. İlk 2 serisi ile büyük bir dikkat çekmeyi başaran oyun, şirketin de en çok güvendiği oyunlardan birisi. Oyun için listedeki diğer oyunlar gibi herhangi bir gecikme olmasa da 2022 yılında piyasada olacağı belirtilmişti. Bu nedenle de Nintendo'nun E3’te gerçekleştirdiği akışta bu oyuna kesinlikle yer vermesi bekleniyordu. Ancak şirket bu konuda da herhangi bir planlama yapmadığı gibi oyuna dair hiçbir bilgi paylaşmadı.


Nintendo Switch için 12.0.3 güncellemesi yayındaNintendo Switch için 12.0.3 güncellemesi yayında

PAYLAŞ