E3 Oyun Fuarında Yeni Xbox Modeli Dikkat Çekti - Haberler - indir.com

E3 Oyun Fuarında Yeni Xbox Modeli Dikkat Çekti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

2019 E3 Oyun Fuarı'nda yerini alan Xbox, birbirinden önemli açıklamaları ile fuarda dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Xbox One X adlı üründen yaklaşık 4 kat daha güçlü olacağı söylenen yeni seri Xbox Project Scarlet, fuarın en dikkat çeken ürünlerinden biri oldu. 2020 yılının Kasım ayı içerisinde piyasaya sürümesi beklenen yeni seri Xbox Project Scarlet, şu an için özellikleri ile dünyanın güçlü oyun konsolu olarak kabul edilen Xbox One X'ten 4 kat daha güçlü olacak. Bu yeni nesil konsol ile oyunlar 120 FPS'de oynanabilecek. Konsolun içinde bulunan SSD sayesinde şu an için mevcut konsollara oranla 40 kat daha hızlı ve güçlü bir şekilde çalışacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda 8K çözünürlüğünü de kaldıracak olan bu yeni konsol, en on sürüm GDDR6 Ram ile gelecek.Oyuncuların eşsiz bir deneyim yaşamasını sağlayacak olan bu ürün, kusursuz bir kullanım sunuyor. 

Xbox, Game Pass Ultimate kullanımına açılarak hakimiyet alanını daha da genişletmeye odaklandı. Xbox'un halihazırda 100'den fazla güncel oyunu oyuncular ile buluşturan Games Pass üyelik sistemi ve bununla beraber aynı zamanda en gelişmiş oyuncu ağında online oyun oynama imkanı veren Live Gold üyeliklerini bir araya getiren yeni bir üyelik sistemi olan Xbox Game Pass Ultimate piyasaya sürüldü.Oyun oynamaktan keyif alan Xbox tarafından sunulan tüm üyelik servislerini bir araya getiren tek bir üyelik sistemini sundukları lansmana özel tüm kullanıcılar bu servise 5.99 TL'ye üye olabilecekler. Game Pass E3 2019 etkinliğinde dünyanın en güçlü üyelik servisi daha da güçlenerek oyuncuların beğenisini kazanacak pozisyona ulaştı. 

Yeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo InfiniteYeni Xbox'ın İlk Oyunu Halo Infinite

E3 etkinliği kapsamında duyurulan 60 oyundan 34'ü Xbox Game Pass'ın oyun kütüphanesine gireceklerini açıkladı. E3 etkinliğinde yaşanan bir diğer büyük gelişme ise en büyük oyunlarından Metro Exdosus'un da içinde yer aldığı 4 farklı yeni oyunun Game Pass'te yerini alıyor olmasıdır. Fuar kapsamında tanıtılan 14 yeni Xbox Game Studios oyunu ise çıktığı gün Xbox Game Pass'te oyuncular ile bir araya gelecek.

Gears of War ve HALO'nun yeni üyelerinin çıkış tarihi belli oldu

 

Xbox'ın en büyük ve en özel oyunlarından biri olarak karşımıza çıkan Gears of War’un yeni üyesi Gears 5 hakkında yepyeni özellikler ve gelişmeler paylaşıldı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi diğer tüm Xbox Game Studios oyunlarının çıktığı gün Xbox Game Pass'ın oyun kütüphanesinde yer alacak olan bu önemli oyun 10 Eylül 2019 tarihinde piyasaya sürülecek. Gears 5 adlı oyunda Escape Mode adında yepyeni bir oyun modu yer alacak. Bununla beraber aynı zamanda yeni co-op modu ile de 3 oyuncu aynı zamanda oyunda zaman geçirebilecekler. Ön sipariş esnasında efsanevi Terminator Dark Fate Character Pack avantajının sunulacağı oyuna, Game Pass Ultimate'e üye olan oyuncular çıkış tarihinden önce oyunda yerini alabilecekler. Halo adlı oyun ise 2020 yılından itibaren oyuncuların beğenisine sunularak sektörde yerini alacak. 

 


Microsoft, Xbox ve Xbox 360 ile Olan İlişkisini Kesmeye HazırlanıyorMicrosoft, Xbox ve Xbox 360 ile Olan İlişkisini Kesmeye Hazırlanıyor
PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?

PAYLAŞ