E3 2020 resmi olarak iptal edildi! - Haberler - indir.com

E3 2020 resmi olarak iptal edildi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 20:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyun tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği E3 2020 oyun fuarının akıbeti belli oldu. Electronic Entertainment Expo’daki tanıtımlar için yeni bir çözüm üretilecek!

2020 senesinin 9 Haziran 11 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenmesi beklenen E3 2020 Corona virüsü yüzünden iptal olabileceğini daha önce sizlere aktarmıştık.

E-ticaret devi Alibaba Corona virüsünü saniyeler içinde tespit eden yapay zeka sistemi geliştirdi!E-ticaret devi Alibaba Corona virüsünü saniyeler içinde tespit eden yapay zeka sistemi geliştirdi!

Wuhan kentinde otaya çıkan Corona Virüsü salgının kısa zamanda dünyaya yayılması ve ölüm oranlarındaki artış dünya çapındaki paniği git gide arttırırken pek çok konferans ve etkinliğinde önlem olarak ertelenmesine karar verilmişti. MWC 2020 ve GDC 2020 gibi global etkinliklerin yanı sıra, akıllı telefon üreticilerinin yerel lansmanları ve Cancas Film Festivali gibi önemli etkinliklerde bu yıl kapılarını açmamayı tercih etti.

E3 2020’de iptal olabilecek etkinlikler arasında yer alıyordu. Tüm dünyadan yüzlerce katılımcıyla gerçekleştirilen etkinlik sağlık açısından ciddi bir önem arz ediyordu. Corona virüsünün yayılma ve tehlike oranındaki değişimlere göre Mayıs ayına kadar akıbeti belli olması beklenen E3 2020 fuarıyla ilgili nihai karar belli oldu. E3 2020 fuarının iptali ESA tarafından yapılan resmi açıklamayla kesinleşti.

Yılın en büyük oyun fuarı E3 2020’de neler tanıtılacak?

Electronic Entertainment Expo yani E3 oyun fuarının iptalinin kesinleşmesi an meselesiydi demek yanlış olmaz. Gün itibariyle yapılan resmi açıklamada  “Üye şirketlerimizle sektörümüzdeki herkesin -hayranlarımız, çalışanlarımız, katılımcılarımız ve uzun süredir E3 ortaklarımız- sağlık ve güvenliği konusunda dikkatli bir şekilde istişareler gerçekleştirdikten sonra, 9-11 Haziran’da Los Angeles’ta yapılması planlanan E3 2020’yi iptal etmek gibi zorlu bir karar aldık” ifadeleri kullanıldı.

Ancak ESA’nın fuar yerine etkinliği çevrimiçi bir deneyim haline getirmeyi planları olduğu belirtiyor. Bu sayede etkinlikte yapılacak olan endüstri duyurularının ve haberlerinin duyurulması mümkün olacak olsa da, şuan için bu konu hakkında fazla detay verilmedi. İnternet ortamına taşınması beklenen E3 2020’yle ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

 


Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!
Apple Corona virüsü ile ilgili bir takım uygulamaları reddediyorApple Corona virüsü ile ilgili bir takım uygulamaları reddediyor

PAYLAŞ