E3 2019 Etkinliğinde Zombie Army 4: Dead War Duyuruldu - Haberler - indir.com

E3 2019 Etkinliğinde Zombie Army 4: Dead War Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-13 10:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Zombi teması üzerine kurulan oyunlarda vakit geçirmekten keyif alıyorsanız Zombie Army 4: Dead War oyunu sizin için muhteşem bir alternatif olacak. Gerek görselleri gerek oyun içi özellikleri ile oyuncuların beğenisini kazanacak düzeyde bir oyun olan Zombie Army 4: Dead War oyunu hakkında bilgiler geldi. Rebellion, E3 2019 etkinliği kapsamında PC Gaming Show esansında yepyeni bir dünya sunan Zombie Army 4: Dead War oyununu sundu. Yaşayan ölülerin arasında sıradışı bir deneyim yaşamanızı garanti eden Zombie Army 4, zombi oyunu severlerin beğeneceği bir alt yapıya sahiptir. 

Zombie Army 4: Dead War adlı aksiyon macera oyunu, Zombie Army Trilogy oyununda sonra çıkacak olan yeni zombi oyunudur. Şu için geliştirilme aşamasında olan Zombie Army 4: Dead War oyunu, PlayStation 4, Xbox One ve PC'lerde oynanacak. Oyunun gelecek yılın ilk aylarında satışa sunulması bekleniyor. PC Games Show esnasında tanıtılan oyunlar arasında dikkat çekmeyi başaran bir yapıya sahip olan Zombie Army 4: Dead War, oyun kütüphanenizde farklı bir alternatif olabilir. 

Zombi dünyası Zombie Army 4: Dead War ile değişiyor

Zombie Army 4: Dead War oyununda, 1946 yılına geri gidiyor ve Zombie Army Trilogy sırasında gerçekleşen olaylara rağmen geri dönen zombi Hit'lerin ve yine geri dönen Plan Z Zombie Survivor Brigade olarak bir kez daha mücadele içerisinde yer alacaksınız. Kazanmanız gereken zorlu mücadelenin içerisinde size sunulan ödülleri toplayarak düşman birliklerine karşı çok daha stratejik bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Zombie Army 4: Dead War oyunu sayesinde İtalya topraklarına girecek ve Venedik sokaklarında heyecan verici mücadeleler içerisinde yer alacaksınız. Tahmin edilenlere göre oyunun en heyecanlı mücadeleleri bu şehirde gerçekleşecek ve tam olarak ise olaylar bu şehrin sokaklarında patlak verecek. 

Oyunun senaryo modu, oyuncuların tek başına mücadele etmesine izin veriyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda daha detaylı bir şekilde gelişim ve özelleştirme sistemi ile oyuncuların performansının artırılması sağlanacak. Şöyle ki beğendiğiniz bir taret ile karşılaştığınız anda onu yanınıza alabilecek ve yapacağınız artistik hareketler ile yeni kıyafetler ve yeni karakter tepkileri gibi yeni ögelerin kilidini açabileceksiniz. Bunun yanı sıra aynı zamanda arena içerisinde etrafınızda bulunan özel elementler ile mevcut silahlarınızı geliştireceksiniz. Bununla beraber yıldırım atma özelliğine sahip taarruz tüfeğiniz ya da yanma özelliğine sahip süngülü tabancanız olacak. Kulağa son derece hoş gelen silahlara sahip olarak zombi güçlerini ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Şöyle ki Zombie Army serisi ile Sniper Elite serisini birbirinden ayıran en önemli noktalardan birisi de burasıdır. 

Son olarak değerlendirmek gerekirse Zombie Army 4: Dead War oyununun bir seneliğine Epic Games Store mağazasına özel olarak sunulacak. Bu durum Epic Games üyeleri son derece mutlu ediyor. Söz konusu oyunumuz sonrasında ise dijital PC oyunu satan diğer tüm mağazalarda yerini alacak. Oyun şimdiden heyecanlandıracak güce sahiptir. 

 





PAYLAŞ