E3 2018'de tanıtılan en iyi oyunlar - Haberler - indir.com

E3 2018'de tanıtılan en iyi oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-27 10:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen E3 2018 etkinliği kapsamında, oyuncular için birçok yeni oyun gösterildi. Fuarda gerçekleştirilen tanıtımlarda, özellikle Sony ve Ubisoft tarafından tanıtılan oyunlar dikkat çekmeyi başardı. E3 2018'de ismi duyulan oyunlar arasında, genel olarak en sevilen oyunlar şöyle oldu;

The Last of Us Part II

Ps 4 platformuna özel olarak çıkacak olan yapımın ilk oyunu, oyun tutkunlarının büyük beğenisini kazanmayı başarmıştı. E3 2018 fuarında görülen atmosfere bakılırsa, The Last of Us Part II de oldukça sevilecek gibi duruyor. Etkinlikte yayınlanan videoda, özellikle grafik anlamında dikkat çekmeyi başaran The Last of Us Part II'nin kesin çıkış tarihi belli değil.

Metro Exodus

E3 2018 öncesinde de oyun dünyasının odaklandığı isimlerden birisi olmayı başaran Metro Exodus, etkinlikte gösterilen videosuyla da dikkatleri üzerine topladı. 4A Games'in yapımcılığını üstlendiği oyun, oyun tutkunlarına geniş bir dünya sunmaya hazırlanıyor. Windows, PS4, Xbox One platformları için çıkacak olan yapımın çıkış tarihi, 22 Şubat 2019 olarak verildi.

Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft imzalı yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Odyssey, etkinliğin dikkat çeken isimlerinden. Assassin's Creed Odyssey, oynanış teknikleri ve grafikleriyle fuarın beğenilen oyunları arasına girdi. Verilen bilgilerde, oyuncuların ikili diyaloglarda seçtikleri seçeneklere göre, birkaç finalin olacağının söylenmesi, ilgi çeken bir nokta oldu. PC, PS4, Xbox One platformlarında çıkacak olan yapımın çıkış tarihi, 5 Ekim 2018 olarak açıklandı.

Spiderman

Yine PS4 için özel olarak geliştirilen oyunlardan biri olan Spiderman'in bu yıl içerisinde çıkış yapacağı biliniyordu fakat kesin bir tarih yoktu. Geçtiğimiz yıl ki oyun fuarlarında da kendisine yer bulan Spiderman, E3 2018'de de ilgi çekmeyi başardı. Oyunun çıkış tarihi, 7 Eylül 2018 olarak açıklandı.

Battlefield V

DICE'ın yeni Battlefield serisi Battlefield V, multiplayer karakterlerin her anlamda özelleştirilebilmesi ile dikkat çekiyor. Grand Operation, ve Battle Royale oyun modları da oyuncuların odaklandığı konulardan oldu. Windows, PS4, Xbox One için çıkacak olan yapım, 19 Ekim 2018'de piyasadaki yerini alacak.

Call of Duty Black Ops 4

E3 2018'in bir diğer dikkat çeken oyunu Battlefield V'in bu yıl ki rakibi Call of Duty Black Ops 4. Activision bu yıl yeni Call of Duty oyununda hikaye modu sunmayacak. Bunun yerine Multiplayer, Zombies ve Blackout modları oyunda yer alacak. Bu durum oyun severler tarafından eleştirilse de Call of Duty Blck Ops 4, bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri.





PAYLAŞ