E3 2018 konferansında, Microsoft'un öne çıkan oyunları - Haberler - indir.com

E3 2018 konferansında, Microsoft'un öne çıkan oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-11 14:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

E3 2018 konferansları sonrasında, profesyonel video oyun şirketleri tanıttıkları oyunlarla konuşulmaya başlandılar. Gündemde en çok yer alan isimlerden birisi de Microsoft oldu. Microsoft birçok oyunun videolarını oyun severlerin karşısına çıkardı. Tanıttığı oyunlar arasından bazıları daha fazla dikkat çekmeyi başardı. Bu oyunlardan ve kısaca konferanstaki içeriklerinden söz edersek;

Gears 5

Dikkat çeken oyunlardan birisi Gears 5 oldu. Gears 5, çıkışını Xbox One ve Windows 10 için yapacak. Oyun için net bir çıkış tarihi verilmese de 2019 yılında piyasaya sürüleceği söylendi.

Shadow of the Tomb Raider

Yıl içerisinde de ismini duyduğumuz oyunlardan olan Shadow of the Tomb Raider, konferansın dikkat çekenleri arasında. Oyun için bir video yayınlandı ve detaylı bilginin Square Enix sunumunda geleceği biliniyor. 14 Eylül'de çıkacak olan oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına gelecek.

PUBG

PUBG'ın da gösterildiği konferansta, oyuna yeni bir kış haritasının geleceği söylendi. Bu 2019 kışında gerçekleşecek.

Gears Pop!

Geras War oyunun ilk kez 2019 yılında mobil cihazlara geleceği duyuruldu. Oyun Android ve iOS için çıkacak.

Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III için yayınlanan fragmanda, Karlak Ülkesi dünyası da doğrulanmış oldu. Kingdom Hearts III, 25 Ocak 2019'da Japonya ve Asya'da çıkış yapacak. 29 Ocak 2019'da ise Kuezey Amerika ve Avrupa'da çıkacak.

Just Cause 4

Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla çıkış tarihi gösteriln Just Cause 4'un, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında 4 Aralık'ta çıkacağı açıklandı.

Metro: Exodus

Uzun bir süredir beklenen oyunlardan biri olan Metro: Exodus de konferansta yer aldı. Metro: Exodus, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında 22 Şubat 2019'da çıkış yapacak.





PAYLAŞ