E3 2018 konferans listesi oyuncuları heyecanlandırdı! - Haberler - indir.com

E3 2018 konferans listesi oyuncuları heyecanlandırdı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-13 09:40:05
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

E3 2018 neredeyse gelmek üzere. Electronic Entertainment Expo, bir endüstri fuarı olarak başlamışsa da şimdi tam bir gösteri şölenine dönmüştür. Dünyanın dört bir yanından gelen oyun şirketleri, Haziran ayında Los Angeles'a özel bir duyuru, inanılmaz güncellemeler ve genel olarak oyun endüstrisi ile ilgili kutlamalarla dolu bir hafta boyunca bir araya geliyor. Video oyun dünyasında bu etkinlikten başka bir şey yok ve bu nedenle yılın etkinlik rakamları henüz en iyilerinden biri.

Bu yılki konferanslar 10 Haziran Pazar günü başlayacak ve 12 Haziran Salı gününe kadar devam edecek. Fuar alanı 12 Haziran Salı günü açık olacak ve 14 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek. Her zaman olduğu gibi, etkinlik Los Angeles'ta yapılacak. Angeles Kongre Merkezi ve yakın çevresinde gerçekleşecek. Sony gibi bazı stüdyolar da konferanslarını gösterinin ana sahnesinden uzak tutmayı seçtiler.

Microsoft, konsol yarışına geri dönmek için agresif hareketler yaparken, Sony özel başlıklara yöneliyor ve Nintendo, başarısı ve yenilikleriyle dünyayı şok etmeye devam ediyor. Bu yılki büyük oyun stüdyoları büyük olasılıkla E3'e geçecek. Nintendo, bir E3 temalı Direct videosu - gösteriyi çalmak istiyor. Onunla yarışmak isteyen diğer firmalar (Bethesda, Ubisoft ve Electronic Art) uzun uğraşlara girmeleri gerekecek.

E3 2018 konferans listesi

The Last Of Us Part 2

Anthem

Battlefield 2018

The Division 2018

Fornite

 





PAYLAŞ