E3 2014'te Tanıtılan Oyunlar - Haberler - indir.com

E3 2014'te Tanıtılan Oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 14 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bu yıl pek çok yeni oyuna sahne olan E3'te hiç beklenmeyen sürpriz oyunların yanı sıra daha önceden duyurusu yapılan oyunlarda yapılan sunumlar ile görücüye çıktı. Konferansın ilk gününde tanıtılan oyunları haberimizde bulabilirsiniz.

Birbirinden harika oyunların gün yüzüne çıktığı konferans esnasında gösterilen videoların hangisini izleyeceğimize biz bile karar verememişken, yayınlanan videoları bir araya topladığımız bu haberi sizler için oluşturduk.

E3 2014 konferansında yayınlanan oyunların videolarını aşağıdaki oyun açıklamalarının başlıklarına tıklayarak ulaşacağınız ilgili sayfadan izleyebilirsiniz.

Call of Duty: Advanced Warfare Oynanış Videosu

Call of Duty: Advanced Warfare

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Advanced Warfare'in 'Induction' adıyla yayınlanan oynanış videosunda oldukça fazla detaya yer verilmiş. Dokuz dakika uzunluğundaki videoyu izlediğimizde çok heyecanlandık. Oyun 4 Kasım 2014 tarihinde piyasaya sürülecek.

Evolve E3 2014 Oynanış Videosu

Evolve

PC, PS4 ve Xbox One için 21 Ekim'de çıkış yapacak Evolve, Turtle Rock Studioes tarafından geliştirilmiş ve yayınlanan videoda da oyun içi görüntülere yer verilmiş. Ayrıca konferanstan elde ettiğimiz bilgilere göre Evolve'un betasıyla DLC paketi Xbox One için özel olarak çıkış yapacak.

Halo: Master Chief Collection Tanıtım Videosu

Halo: Master Chief Collection

Microsoft'un önemli oyun serisi Halo'nun ilk dört paketini içerecek olan Halo: Master Chief Collection, 11 Kasım'da oyuncularıyla buluşacak. Fiyatının 59.99 dolar olduğu bilgisini aldığımız oyunda 6 ikonik Halo haritası, Halo 5: Guardians'a erişim hakkı ve dijital dizi serisi Halo Nightfall yer alacak.

Rise of the Tomb Raider Tanıtım Videosu

Rise of The Tomb Raider

Lara Croft karakterinin başrolde olduğu Tomb Raider serisinin yeni oyunu Rise of the Tomb Raider, Square Enix ve Crystal Dynamics'in ortaklaşa çalışması sonucu çıkış yapacak. 2015'in sonlarına doğru çıkacağı bilgisini aldığımız oyunun Türkçe altyazılı orijinal tanıtım videosunu başlığa tıklayarak izleyebilirsiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt Oynanış Videosu

The Witcher 3: Wild Hunt

CDProject'in geliştiriciliğini yaptığı ve aynı serinin üçüncü oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt, aksiyon ve RPG türlerini harmalayan bir yapıya sahip olup, oyunculara geniş haritalarıyla daha uzun bir oyun deneyimi sunacak. REDEngine 3 motoru kullanılarak geliştirilen oyun 25 Şubat 2015 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacak.

Tom Clancy's The Division Oynanış Videosu

The Division

Geçen yıl ki E3 konferansında duyurusu yapılan ve oyuncular tarafından heyecanla beklenen The Division, PC, PS4 ve Xbox One için 2015 yılı içerisinde piyasaya çıkacak. Konferans'tan gelen bilgilere göre ise oyunun içerikleri ilk olarak Xbox One için sunulacak. Ayrıca oyunun yayınlanan sinematik videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Crackdown 3 Xbox One Tanıtım Videosu

CrackDown3

Microsoft'un geliştiriciliğini yaptığı ve bugüne kadar hakkında pek çok söylenti çıkan aksiyon temalı CrackDown 3, oldukça hoş bir tanıtım videosuyla sunuldu. Dave Jones tarafından yönetildiği belirtilen oyunun videosunda oyun içi görüntüler yer alıyor.

Dragon Age 3: Inquisition Oynanış Videosu

Dragon Age: Inquisition

Electronic Arts ve BioWare işbirliğiyle Frostbite motoru kullanılarak geliştirilen Dragon Age 3: Inquisition, yayınlanan oyun içi görüntüleriyle adından yine sık söz ettireceğe benziyor. Özellikle grafik kalitesiyle dikkat çeken yapım Bioware'ın ilk yeni nesil olma özelliğini de taşıyor.

FIFA 15 Resmi Oynanış Videosu

FIFA 15

EA Kanada tarafından geliştirilen ve futbol oyunlarını sevenlerin merakla bekledikleri FIFA 15, EA'nın yeni Ignite motoruyla geliştirilmiş. Duygusal bir girişle yayınlanan videoda oyun içi görüntülerle, sinematik sahnelere yer verilmiş. FIFA 15, 23 Eylül'de Kuzey Amerika, 25 Eylül'de Avrupa'da PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Star Wars Battlefront 3 Tanıtım Videosu

Star Wars Battlefront 3

Gücün karanlık tarafına doğru amansız bir savaşın içerisine girilecek olan Star Wars Battlefront 3, oyun severler tarafından uzun zamandır beklenen oyunlar arasında yer alıyordu. Oyuncuların bu merakını gideren EA, E3 etkinliğinde yaptığı sunumla oyunun geliştirilme sürecinden oynanışına kadar olan süreci içeren videoyla serinin yeni oyununu tanıtmış oldu.

EA Sports UFC, Bruce Lee Oynanış Videosu

EA Sports UFC

Yeni nesil dövüş oyunları arasında yer alan ve efsane dövüşçü Bruce Lee karakterinin de yer aldığı EA SPORTS UFC'nin videosunda Bruce Lee'nin dövüş sahnelerinden kesitlere yer verilmiş. Ayrıca videodan anlayabileceğiniz üzere karakter modellemeleri oldukça gerçekçi bir tasarıma sahip.

Assassin's Creed Unity Tanıtım Videosu

Assasin's Creed Unity

Ubisoft'un Assassin's serisinin son üyesi olan Assassin's Creed Unity, Fransız devrimi yıllarında geçen hikayesiyle oyunculara merhaba dedi. 10 ayrı Ubisoft stüdyosu tarafından yapılan çalışmaların bir ürünü olan yapım oldukça geniş bir harita seçeneğini de beraberinde getiriyor. Ayrıca oyunla ilgili aldığımız bilgiye göre; oyun içerisinde dört yeni suikastçi karakterinin de yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca oyun için yayınlanan 7 dakikalık oynanış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Dawngate Oynanış Videosu

Dawngate

Electronic Arts'ın hikaye tabanlı olarak MOBA türünde geliştirdiği Dawngate, alışılagelmiş oynanışın dışında oyuncuları yeni deneyimlerle etkileyecek. Oyunun nasıl görüneceği, karakter modellerinin nasıl olduğu ve oyundan oynanış görüntülerine yer aldığı videoyu başlığa tıklayarak izleyebilirsiniz.

The Sims 4 Tanıtım Videosu

The Sims 4

The Sims serisinin en son üyesi The Sims 4, 2 Eylül tarihinde PC ve Mac bilgisayarlar için çıkış yapacak. Oyunla ilgili aldığımız bilgiye göre; oyuncular artık yarattıkları simlerin dış görünüş, vücut dili ve kişiliklerini de diledikleri gibi değiştirebilecekler.

Lara Croft and the Temple of Osiris E3 2014 Videosu

Lara Croft and the Temple of Osiris

Geliştiriciliğini Crystal Dynamics'in yaptığı ve Guardian of Light'ın devam oyunu olarak çıkış yapacak olan Lara Croft and the Temple of Osiris, kuş bakışı görüş açısıyla oynanabilecek. Oynanış yönünden ilk yapımla pek farkı bulunmayan oyun PC, PS4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürülecek.

Far Cry 4 Oynanış Videosu

Far Cry 4

FPS oyun türleri arasında Ubisoft'un en popüler listesinin başını çeken Far Cry serisinin dördüncü oyunu Far Cry 4,Himalaya'larda yaratılan Kyrat adlı hayali bir ülkedeki diktatörlük rejimine karşı başlatılan savaşı konu alıyor. Oyuncuların eşsiz bir macera deneyimi yaşayabilecekleri oyunun videosunda oyun içi görüntülerin yanı sıra kötü karakterleri de görebilirsiniz. Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 ve PC platformlarında çıkış yapacak oyun 18 Kasım'da Kuzey Amerika, 20 Kasım'da da Avrupa'da satışa sunulacak.

Valiant Hearts: The Great War Tanıtım Videosu

Valiant Hearts: The Great War

Ubisoft'un grafik motoru UbiArt kullanılarak geliştirilmiş olan Valiant Hearts: The Great War, hiç şüphesiz E3'e damgasını vuran oyunlardan birisi. Birinci Dünya Savaşı'nı yaşayan gerçek askerlerin hikayelerinden yola çıkılarak hazırlanmış olan oyun savaşların yıkıcı ve acımasız yanlarını oyunculara gösteriyor.

Grand Theft Auto 5 Tanıtım Videosu

GTA 5

Rockstar Games tarafından Youtube kanalı üzerinden yayınlanan videoyla yeni nesil platformlara geleceği duyurulan GTA serisinin beşinci oyunu Grand Theft Auto V, sonbahar aylarında PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Ayrıca oyunla ilgili aldığımız bilgiye göre; PS3 sürümündeki karakterlerin tümü olduğu gibi PS4 sürüme aktarılabilecek. 

Dead Island 2 Resmi Duyuru Videosu

Dead Island 2

Zombi öldürmeye son sürat devam edeceğimiz Dead Island 2, Unreal Engine 4 motoru kullanılarak geliştirilmiş. Sony tarafından duyurulan oyunda serinin ilkinden farklı olarak daha büyük alanlar ve daha büyük zombi akınları oyuncuları zorlayacak. 2015 yılının ilkbahar aylarında çıkış yapması beklenen oyunun grafikleri de oldukça kaliteli.

Batman: Arkham Knight Tanıtım Videosu

Batman: Arkham Knight

Batman: Arkham serisinin son üyesi olarak karşımıza çıkan Batman: Arkham Knight, ilk oyundan farklı olarak gelişmiş ve sürülebilir Batmobile ile oyunculara sunulacak. Arkham City'den daha büyük bir alana sahip olacak oyunda tasarımdan silahlara kadar pek çok yenilik de dikkat çekiyor. Yapım 2015 yılında çıkış yapacak.

Project CARS PS4 Tanıtım Videosu

Project CARS

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilmeye devam eden ve araba yarışlarını seven oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen yarış oyunu Project CARS için PS4 platformunda oyun içi görüntülerin yer aldığı tanıtım videosu yayınlandı. Pek çok araç sınıfını bir araya getirecek olan oyun tamamlandığında Xbox one, PC ve Wii U platformlarında çıkış yapacak.





PAYLAŞ