E-Ticaret'e Chat Tabanlı Müşteri Desteği Geldi - Haberler - indir.com

E-Ticaret'e Chat Tabanlı Müşteri Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bugüne kadar çağrı merkezi ve sosyal ağlar üzerinden müşterilerinin her türlü sorusuna yanıt veren n11.com, müşteri hizmetlerine Web Chat özelliğini ekledi. Firma bu özellik sayesinde hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Farklı kanallardan müşteri ilişkilerini takip eden ve online alışveriş alanında '360 derece müşteri hizmeti' anlayışını sektörü yerleştirmede öncülük yapan n11.com, devreye aldığı Web Chat özelliği sayesinde müşterilerine web tabanlı canlı destek hizmeti vermeye başladı.

n11.com

n11.com sitesindeki 'Hesabım' sayfası üzerinden ulaşabilen Chat servisi  sayesinde müşteriler, tüm iletişim kanallarını kullanabilme ve müşteri hizmetleri desteğinden faydalanabilme imkanına sahip oldular.

n11.com Müşteri Hizmetleri Müdürü Jülide Karaibrahimoğlu Web Chat uygulamasının farkını vurgulayarak, 'Uygulamamızın en önemli özelliklerinden biri 'chat history'nin (konuşma geçmişi) CRM ekranlarında müşteri geçmişinde de görüntülenebilir olması. Yani chat desteği verilen müşteri daha sonra farklı bir kanaldan bize ulaşsa bile tüm müşteri hizmetleri çalışanları chat içeriğini görüntüleyebilmekte ve müşterinin ihtiyacını analiz edebilmekte. Sıkça sorulan sorulara göre kaydedilmiş önemli soru ve mesajlar seçeneği uygulamaya eklenerek standart kalite düzeyinde hizmet verilmesi sağlandı' sözleriyle çalışmalarını özetliyor.

''Alışverişin Uğurlu Adresi'' sloganıyla Türkiye'nin en büyük online alışveriş portalları arasında yer alan n11.com'un resmi mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone veya iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ