E-ticaret sitesini Avustralya'ya taşıyan Forever New, Türkiye'den çekiliyor - Haberler - indir.com

E-ticaret sitesini Avustralya'ya taşıyan Forever New, Türkiye'den çekiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 16:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Bir dönem sosyal medya platformu olan Twitter’da bazı söylentiler dolanıyordu. Bu söylentilere göre ise Forever New Mağazalarının kapanacağı yönündeydi. Şirket, Türkiye’de aktif olarak çalışan sitesini Avustralya’ya taşımaya başladı. Forever New Türkiye sitesini ziyaret eden Forever New kullanıcıları, ziyaret ettikleri zaman Avustralya sitesinde bir pop-up ile karşılaştıklarını ifade ediyorlar. Peki Forever New neden böyle bir karar aldı? Herkesin kafasında bazı soru işaretleri bırakan şirket bakalım nasıl bir açıklama yapmış. Hadi gelin haberin devamını birlikte okuyalım.

Forever New sitesine giriş yaptıkları zaman pop-up ile karşılaşan Türk kullanıcıları, Türkiye kapsamında Uluslararası gönderim ile ilgili bilgiler alıyorlar. Paylaşılan bu bilgilere göre Forever New, bütün fiyatları Türk Lirası cinsin hesaplıyor, vergiler ve KDV’yi (Katma Değer Vergisi) ise kasada hesaplıyor. Düşük uluslararası gönderim fiyatlarına sahip olduğunun altını çizen Forever New, teslimat esnasında herhangi bir şekilde ek ücret uygulanmadığını ifade ederek kullanıcılarını bilgilendirmeye çalışıyor.

Spotify’a göre Türkiye müziğinde 2018 nasıl geçti?Spotify’a göre Türkiye müziğinde 2018 nasıl geçti?

Şirket konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı

Şirket böyle bir kararı neden aldığına yönelik herhangi bit açıklama yapmadı. Belki ilerleyen zaman içerisinde Türk kullanıcıları için bir açıklama yapar. Bizim gözlemimize göre Forever New, Türkiye pazarından kademeli olarak çekilmek istiyor. Türkiye çapında hala pek çok mağazasını açık tutmaya devam eden şirket, öte yandan kullanıcılarını uluslararası alışverişe teşvik ediyor. Konuyla alakalı olarak size şimdilik bu kadar bilgi verebiliyorum. Şayet olur da bir gelişme öğrenirsem ilk işim sizlerle paylaşmak olacak.


Huawei P Smart 2019 Türkiye Fiyatı Belli OlduHuawei P Smart 2019 Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Dünyanın En Değerli 500 Marka sıralamasında Türkiye 0 çekti!Dünyanın En Değerli 500 Marka sıralamasında Türkiye 0 çekti!

PAYLAŞ