E-Ticaret sitenizin güvenli görünmesini sağlayın - Haberler - indir.com

E-Ticaret sitenizin güvenli görünmesini sağlayın

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-14 09:03:27
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

E-ticaret sektörü içerisindeyseniz bu konuya kesinlikle göz atmalısın. Çünkü E-ticaret sitelerinde bazı düzensizlikler ve diğer sorunlardan dolayı kullanıcılar sizin sitenizin güvensiz olduğunu düşünebilir. E-ticaret sektöründeki büyük şirketler ile rekabet içerisinde olduğunuz için işiniz pek de kolay olmayacaktır. Eşyalarınızı, kendi üretimlerinizi satıyor olabilirsiniz fakat bu durum büyük şirketler konusunda pek de fayda etmeyecektir.

E-ticaret sitenizi nasıl güvenli gösterebilirsiniz?

Bu engelleri aşmak için tek yol sitenizi ziyaret edenlerin üzerinde güvenli bir iz bırakmak. Bunların bazı teknikleri var. İlki modern ve mobil uyumlu bir web sitenizin olması. Her ne kadar web sitelerine bilgisayardan giriş sağlanıyor olsa da asıl büyük kısım mobil ve tabletlerden oluşuyor. Eski sitelere benzeyen bir görünüm yaparsanız siteniz kesinlikle kullanıcının gözünde eski ve güvensiz bir site olarak izlenim yaratır. Öncelikle yeni çıkan eklentiler, tasarımlara göre sitenizi oluşturabilir ve mobil uyumlu yapabilirsiniz. Böylece her platformda web siteniz düzgün gözükür. Bu sebeple siteniz akıcı ve kullanıcı dostu bir tasarıma kavuşur, alışverişi de kolaylaştırır. Böyle bir E-ticaret sitesi oluşturmak kullanıcılarınızın hoşuna gider.

Instagram kaydedilen paylaşımları web sitesinde göstermeyi test ediyorInstagram kaydedilen paylaşımları web sitesinde göstermeyi test ediyor

Sitenizde satış yaptığınız bir ürünün sayfasında gerçek kullanıcıların yorumlarını ve puanlarını gösterin. Böylece satış oranınız daha fazla artacaktır. Ancak bu yorumlar kesinlikle gerçek olmalıdır. Sahte yazılmış yorumlar fark edildiğinde kullanıcılar ürünün kötü olduğunu veya hizmetlerde sıkıntı olduğunu bu yüzden sahte yorumlar kullandığınızı düşünebilir. Bu sebeplerden dolayı kesinlikle "gerçek" yorumlar kullanmalısınız. Diğer önemli bir konu ise müşteri desteğidir. E-ticaret sitelerinde ne kadar işinizi düzgün yapsanız da bazı sorunlar çıkabilir. Bu konuda müşterilerinize hızlı ve net bir destek sunmalısınız. Örneğin kargoda bir sıkıntı çıktı ve müşteri size mail attı. Ürünün yanlış gittiğini farklı bir ürün sipariş ettiğini söyledi. Siz bu maile hızlı bir şekilde geri dönüş yaparak müşterinin sorununu çözerseniz, müşterinin gözünde hızlı ve güvenilir bir destek sunan E-ticaret sitesi olarak izlenim yaratırsınız. 

Sitenizin bir hikayesi olması da müşterilerinizin gözünde biraz daha güvenilir olmasını sağlayacaktır. Daha önce farklı sektörlerde bulunmuş köklü kuruluşların böyle bir sektörde kolayca büyüyebildiğini biliyoruz. Sizde bu şekilde bir hikaye oluşturarak sitenizin daha hızlı büyümesine yardımcı olabilirsiniz.


Web Sitesine Masaüstü Kısayolu Nasıl Oluşturulur?Web Sitesine Masaüstü Kısayolu Nasıl Oluşturulur?
Apple web sitesine ebeveynler bölümünü eklediApple web sitesine ebeveynler bölümünü ekledi
Apple web sitesine ebeveynler bölümünü eklediApple web sitesine ebeveynler bölümünü ekledi

PAYLAŞ